resim
José Rodríguez Martínez
Takım:-
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:29
Boy:1.80
Uyruk:İspanya
  • 770
    pozisyon bilgisi yerlerde olan futbolcumuz. iyi top kapıyor,iyi ileri çıkıyor top dağıtabiliyor ancak orta sahada pozisyon bilgisi yok maalesef kendisinde. yaşı genç öğrenebilir ama öğrenebilceği kimse yok yanında. melo gitmese ondan kapardı ama oda yok. pozisyon bilgisi olmadığı için izleyin bir pas hatası sonrası yerini hemen nasıl bırakıyor. hemen tek başına 3 rakip oyuncuya baskı yapıp oyundan düşüyor. bunu yaptığı için çok eksik yakalanıyoruz. pas hatasını telafi etmek istemesi güzel ama oynadığı mevki itibariyle orta sahayı top geçiyorsa rakip alandaysa pas hatası yaptıysan geriye doğru çekilmek gerekir özellikle takımın hücuma çıkarken kendisi ise maalesef önde baskı yapıp oyundan çabuk düşüyor.

    eğer yakın gelecekte bu özelliğini düzeltemezse maalesef dmc olarak galatasaray da yer bulamaz. diyenler olur selçuk, bilal oynuyor sen ne diyon amk ergeni diye. maalesef 3m alan selçuk kesilemez. bilal zaten ilk fırsatta kesiliyor. selçuk ile kendisini kıyaslayınca beğenmesek bile selçuk oynamak istediğinde süper oynayabiliyor bunu gördük. yaşı itibariylede pozisyon bilgisi iyi selçuğun o bölgede 4 senedir aynı şekilde oynuyor. kendisinden top kapması beklenmiyor selçuğun ama jose melo alternatifi gibi olunca melo gibi bekleniyor.

    sonuç olarak melo gibi olması lazım eğer melo gibi olamıyorsa ısıran bir oyuncu olamıyorsa ki olamaz yapısı itibariyle hamit altıntop için yazdığım entry'deki gibi aklıyla pozisyon bilgisiyle orta sahayı tutmalı. yoksa kendisini takımda görmek sadece hayallerde olcak. yardım olarak video izlesin bence diğer dmc'lerin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın