• 6
    iyi rebound almaz, hatta topu çelmeye çalısıyor mücadelelerde, boyu gayet uzun, artı olarak da kollarıda uzundur. ayrıca fizik olarak ince ve çelimsiz olmasından ziyade mücadelelerde çabuk sarsılır posizyon avantajını kaybeder. bu sebeblerden dolayı iyi rebound alamaz.

    savunma yönü zayıftır, zira 4 veya 5 numarayı savunurken iki şey yapması gerekmektedir, ya rakibinin önünde durup top almasını engellemeli yada rakibinin sırtına dayanıp olabildiğince potadan uzak tutmalıdır. kendisi savunma yaparken cinlik yapmaya çalısmakta rakibinin arkasında iken pas arası yapmaya çalısmaktadır buda rakibin kontrolünü kaybedip topa hamle yapayım derken; top, rakip oyuncu ve potayı başbaşa bırakmaktadır. yine fiziğinin ince ve çelimsiz olmasından iri rakiplere karsı direnememektedir.

    olumlu yönleri ise bir ''uzun'' olmasına karşın şutları fena değildir. atletiktir, hızlıdır çabuk ayak değiştirebiliyor. ayrıca daha genç olması sayesinde yukarda yazdığım hataları düzeltebilme, gelişimini sürdürebilmesi avantajlarına sahiptir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın