• 10
    çok seviyorum bu şehri de, takımı da. anam avradım olsun, kardeşim gibi seviyorum bu takımı. rakip ataktayken sanki kalede ben varmı gibi hissediyorum, takım ataktayken, son vuruş benden bekleniyormuş gibi. ya da santrayla yapılan omuz omuzayım, hiç olmadı kazanılan maç sonrası çalan harmadalı.

    bugün tarsus idman yurdunu yendik. play-off hattına 3 puan fark kaldı, dipteki 2 rakibimizi üst üste 2 maç yenerk de derin bir oh çektik. yeni transfer uğur tülümen'in 2 golüyle 4-2 yendik ligin dibindeki tarsusu.

    itle köpekle uğraşmamak için geç girmek zorunda kaldığım maçta ben girene kadar 1-0 olmuştu. dakikalar 30'ken tabela 2-0'dı.
    derken murat uçar, 7 numaralı fırtına, resmen bir bazuka attı kaleye ve takım hırslandı. hırçın seçkin'in agresif oyunuyla baskı arttı ve devrenin son atağında duran topta 2-2 oldu. devre böyle tamamlanırken kafalarda tek soru vardı. "ikinci yarı salmayız di mi?"

    ikinci yarı başlar başlamaz inanılmaz bir pres. takım uzun zaman sonra 4-4-2 oynamaya başladı. yeni hoca ile ofansif bir kimliğe kavuştuk. derken skor 2 kafa golüyle 4-2 oldu ve takım çok rahatladı. eski hocasıyla pek güven vermeyen aydınımız, yeni hoca tolga doğantez ile daha diri bir takım imajı verdi. devre arasına kadar play off kovalayabilirsek, transferlerle tepeye oynarız gibi duruyor.

    haftaya lider manisa deplasmanı var.
    ya herro ya merro.
    kazanırsak artık biz de zirve ortağıyız, beraberlik play off yolunda elimizi güçlendirir, mağlubiyet ise ilk kavşağı dönerken bizi geriye atar.

    tahminim manisadan, gönlüm aydından yana.
    caga aydından bildirdi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın