resim
José Rodríguez Martínez
Takım:-
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:29
Boy:1.80
Uyruk:İspanya
  • 762
    sanki takım takır takır top oynuyor da bu arkadaş ıslıklanıyor. burak yılmaz iki tane %100 gol kaçırıyor ki onları atsa galatasaray rahat bir galibiyet alacak. burak yılmaz alkışlanıyor. bu taraftara cem karacanlar bilal kısalar lazım bence hak ediyorlar. adam pas hatasını niye yapıyor çünkü selçuk gibi topu ayağında tutup faul almaya çalışmıyor. belki pas oyunu oynamasa vücüdunu kullansa takım yavaşlayacak. ama olcan efendi bir yerlerini kaldırmadı diye hareketlenmesi gerekirken top beklediği için böyle bir durum yaşanıyor. adam real madrid de oynarken herkes kaçıyor hareketli arkadaş burası gibi değil ki ama tabi burada ki insanları bunu anlatamazsın.

    bazı insanlar günah keçisi olur garibim jose oldu. hadi semih i ıslıklayın 2 golde de hatası vardı. yine burak, podolski, selçuk, olcan ı ıslıklayın onlarda bir o kadar sönük oynadılar. bu maçta denayer ve yasin haricinde çok hareketli adam yoktu. yine hakan balta fena oynamadı. onun haricinde hepsi kötü ve vasattı. atılan üç gol zaten podolski de dahil böyle karambol gollerdi. çok büyük paslaşmalar veya bilinçli ataklarda gelmedi.

    fakat bence jose 3 lü orta sahada daha rahat eder gibi geliyor. mesela hamit altıntop un bir ara oynadığı gibi baklava orta sahada bence iş yapar. böyle çok yalnız kalıyor. mesela olcan değil yanında reira gibi bir adam olsa daha rahat ederdi. fakat sneijder harici pas oyununu yapacak adam sahada yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın