• 218
    canlı izlediğim maç. rodrigez kötü değildi o'nu bi geçelim, olcan ile verkaçtaki anlaşamaması gole sebep oldu, ardından çok klas da bir gol attırdı. maç içerisinde uyuyan selçuk inan ve podolski arasında ne kadar top saklasa da garip bir güruh taraffından ıslıklandı (hatta ben emre çolak yuhlanıyor zannettim) seyircinin 2-3 kez çalımlarda oley çektirdiği bir adam asist de yaptığı halde yuhalanmaması lazım.

    neyse gelelim formsuz olanlara kafadan semih, burak, selçuk

    semih umut bulut'un defans hali ikisinde de aynı kontrolsüzlük var, belki en çok terleyen uğraşan adamlar ama langır lungur hava topuna çıkmayı ölümüne kontrolsüzce topa atlamayı futbol zannediyorlar, semih top geldiğinde top yerine adamla uğraşıyor top bu arada geliyor rakip topu kontrol ediyor artık iş semih'ten de çıkıyor ve semih yeni bir hameleye hazırlanırken santra yapıyoruz.

    gelelim burak yılmaz'a; kaçırdığı golden bahsetmeyeceğim, zira o özgüven ile alakalı. o kaybolunca normal. maç içerisinde hiç ama hiçbirşey yapmaz mı bi adam, yapmadı işte. o kadar kötü oynadı ki şu entrye girdiğim kelimelere yazık.

    selçuk inan; maç içerisinde hiçbirşey yapmadı, takımı tanımayan biri olsa selçuk çıkar'dı oyundan önce, attığı golden sonra hamza'nın emarelerini yüzünden okuduk, 3 puan kazandırdığını düşünen bir oyuncunun sevinci yerine alın ulan işte gol de attım tarzı bi duygu patlaması yaşadı.

    muslera artık bi karar vermeli ben bu defansa güveniyor muyum güvenmiyor muyum?

    güveniyorsan 2 maçta 7'lik oldun,
    güvenmiyorsan bağla rüştü styla çık yumrukla 2-3 defa bunu yapsa defans da ya ben bişeyler yapayım bu adam benim görevimi de yapıyor diye kendine çeki düzen verir belki.
    top ne zaman altı pasla penaltı noktası arasına düşse gol, o topa ya defans hamle yapar ya da kaleci ama bizde ikisi de yapılmıyor.

    olcan çok iyi oynadı, sneijder en fazla sorumluluk sahibiydi, emre çolak ölü giden maçı canlandırdı ve bence güzel oynadı.

    hakan balta artık 60. dakikadan sonrasını kaldıramıyor, üzülüyorum kendisinin ayağının artık dayanmadığını görünce.

    yasin berbat oynadı halı saha topçusu gibi topu ayağına veriyorsun karşısındaki bek oyuncusun üzerine sürüp tersine çekiyor ve o kadar. belki de en kötü maçını oynadı ve evet podolski gibi o da gol attı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın