resim
José Rodríguez Martínez
Takım:-
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:29
Boy:1.80
Uyruk:İspanya
  • 756
    çok enteresan bir oyuncu gerçekten merak ile izliyorum kendisini.

    eksikleri ve artıları ile değerlendirmek istiyorum.

    kendisine verilen görevler belli olmalı bu adam sahadayken. kesici olamaz lafı bence erken bir laf, kesici olabilir ama şuan çok çok yetersiz. topa müdahaleleri özellikle arkadan olanlar çoğu zaman faullük ve korkarak giriyor, hemen elini kaldırıyor bir şey yapmadım edası ile. rakip o sıra devam ediyor atağa. müdahale edilecek yerde müdahale etmiyor. bazen oyunu açmak adı altında bence yaptığı kesinlikle değil, özellikle yana verdiği bazı paslar çok gereksiz. bazen tam bir '' maldonado pası '' hissi veriyor. bu iki eksiği yüzünden bu sezon rahat 3 gol yedik.bu durumu oynadığı mevkiyi yadırgamasına alışamamasına bağlıyorum. bu konuda kendisine kesinlikle eleştiride bulunmuyorum. ama kesici rolünde oynarken bile bu çocukta ışık var. kendisinden melo performansı kimse beklemiyor, mehmet topal'ın yaptığını az biraz yapsa uçar zaten. hem kendisi hem gelecek teknik adam bu konuda kendisine yüklenmeli.

    iyi yönlerine baktığı zaman. mükemmel bir ayağa sahip inanılmaz. tam bir ispanyol. kesinlikle bu adam la masia'da yetişmeliydi. yeni busquets olabilirdi. fizik olarak benzemeseler de. soğukkanlı ve durduğu yerden adam geçmesi beni çok şaşırtıyor hiç beklemediğim zamanlarda. asist yaptığı zaman ki hamlesi harikaydı mesela. ve içeriye mükemmel katediyor daha öncede belirtmiştim çok rahat yapıyor bunu ayrıca. adamları geçtikten sonra kaleyi çok rahat görüyor, o pozisyonlar sneijder'e gelse onu o kadar rahat bıraksalar sezonu 15 golün üstünde bitirir.

    devre arasında kaliteli bir kesici adam alacaklarsa bu çocuk kesinlikle sağ kanat da görev yapmalı kesinlikle. hatta şimdi bile denenmeli. verim alınmama ihtimali yok.

    uzun lafın kısası bu çocuk olacak olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın