• 1
    basketbol dünyasına çok yakında damga vuracak takımdır. peja,divac,bodiroga gibi yıldızların milli takımı bırakması sonucu duraklama dönemine giren sırplar yeniden ayaklanmak üzereler. 1987 kuşağı olarak tanımlanan müthiş bir jenerasyona sahipler.

    bu kuşağın en yetenekli isimlerinden biri kuşkusuz milos teodosic. 1.95 boyunda olan bu kardeşimizin müthiş bir saha görüşü var. boştaki oyuncuyu rahatlıkla bulabiliyor. olimpiakos forması giymekte şu anda.

    uros tripkovic. sıradışı bir kısa forvet. pas yeteneği inanılmaz. şutu kusursuza yakın. bu genç kardeşimiz ispanya'da juventut badalona forması giyiyor.

    milenko tepic. 2 metre boyunda bir kısa forvet. ama müthiş saha görüşü sayesinde point guard oynadığı zamanlar oluyor. fazla şutlar oynayan bir oyuncu değildir. son derece güçlüdür. yunanistan'da pana forması giyiyor.

    novica velickovic. 2.05 boyunda bir power forvet. partizan ile yaptığı müthiş çıkış sayesinde bu yıl real madrid'e transfer oldu. şutu bir power forvet'e göre oldukça iyi. henüz 22 yaşında olmasına rağmen fundamental bilgisi müthiş.

    bu sırp takımı eurobasket 2009'da fazla başarılı olamasa bile, ilerleyen turnuvalarda, tecrübe kazandıkça basketbol dünyasına damga vuracaktır. müthiş bir jenerasyon geliyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın