• 133
    ismi bizimle anılan hocalara bakalım;

    brendan rodgers: rodgers son 2 sezondur çok vasat bir profil çiziyor. garip garip taktikler, vasat futbolcuda ısrar, garip transferler, garip açıklamalar...200 milyon euroya yakın para harcayıp 0 kupa kazanan bir tip. ingiltere gibi bir ülkede eylül ayında takımdan kovulmak hakikaten büyük vasatlık göstergesi.

    https://www.youtube.com/watch?v=2rzVGmPPLDo

    great character olayı var ki evlere şenlik...bizim dengeler gibi iki lafından biri bu.

    david moyes: everton'da sağladığı istikrar takdire şayan ama sonrasında çok vasat işler yaptı. bana mesut özili önerdiler ama ben fellaini transferini yaptırdım diyen bir adamın futbol bilgisine ben güvenmem. futbolda istikrarın kalesi united'dan 1 yıl sonra kovulmak da büyük başarısızlık.

    abdullah avcı: tek büyük takım deneyimi olan milli takımda baskı karşısında dağıldı, krizi iyi yönetemedi. galatasaraylı olması, türkiyeyi bilmesi, görece avrupai vizyonu olması güzel ama yeterli değil. oynattığı oyun tarzının ustası mancini bile taraftar tarafından benimsenmedi avcı hiç kabullenilmez.

    lucien favre: başlığında düşüncemi yazdım gelirse müthiş olur ama geleceğini zannetmiyorum. böyle plancı bir adamın sezon ortasında bir takıma geleceğini hiç zannetmem ki avrupada piyasası ve güvenilirliği olan da bir isim favre.

    tayfun korkut: röportajlarını okudum fikirlerini dinledim makul ve gelişime açık bir profil çiziyor şahsen gelirse üzülmem. genç yaşında bundesligada çalışması, tabandan yetişmesi ve bunu avrupada yapması da güzel referans. slomka'nın yerine hannover takımında hoca olması da güzel referans. ilk sezonunda maçlarını izlemiştim fena değildi takım ama sonradan 15 maçta 1 galibiyet alması düşündürücü. maçlarını izleyen arkadaşlar da çok eleştirmiş.

    bakalım ne olacak ama mustafa denizliyle çoktan anlaşılmış da olabilir...
App Store'dan indirin Google Play'den alın