• 125
    kim olursa olsun mustafa denizli olmasın dediğimdir.

    bir defa hamza hoca'nın üzerinde bir isim gelmesi gerekiyor ki, o mustafa denizli değil. dağınık, 80'lerde-90'larda kalmış bir futbol oynatan, çoktan emekliliğini ilan etmiş bir mustafa denizli yerine hamza hoca'yı tercih ederim. kaldı ki hamza hoca ne olursa olsun galatasaraylıdır, galatasaray düşmanlığı en azından şimdiye kadar yapmamıştır. oysa mustafa denizli televizyonlarda sinsilik üzerine sinsilik yapmış, hıncal uluç kendisini itin götüne sokana kadar da art niyetinin farkedilmediğini sanmıştır.

    hamza hoca hatalar yaptı. fakat bu hataların müsebbibi yönetimdir. sen adama futbolu al ne istersen yap dersen o da şımarır. oysa yeni yönetim hoca ile sözleşme imzalarken futbol şubesinin tek patronu olamayacağını vurgulaması gerekirdi. normali de budur. çünkü hoca gider futbolcular kalır. o zaman futbol şubesi transfer yaparken uzun vadeli düşünmeye mecburdur. bu ayar bilal, sabri ve jem transferleri esnasında verilseydi hoca da böyle şımarmazdı.

    kesinlikle hoca'nın gönderilmesi tek çare değildi. gerekli düzenlemeler yapılır ve orta yol bulunurdu.

    ha tüm bunlar yapılmayıp hoca kovuluyorsa o zaman yönetimin bir planının olması şart.
    ne bileyim belki bir favre ya da çok gözde olması favre transferini zorlaştırıyorsa bile juande ramos... ama mustafa denizli değil.
    abdullah avcı, ersun yanal, ertuğrul sağlam... merak etmeyin mustafa denizli bunların hiç birinden ak değil. ama hepsinden kötü.
    hatta tugay kerimoğlu, cevat güler bile olabilir. ama denizli olmaz. olmamalı.

    bundan sonra 70. dakikasına önde girmediğimiz maçlarda orta saha oyuncularının oyundan çıkarılıp tüm forvetlerimizin sahaya sürülmesine hazır olun. eğer mustafa denizli gelirse ligi 4. bitireceğimizi tahmin ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın