resim
Lucien Favre
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:66
Uyruk:İsviçre
  • 59
    türkiyedeki gerçeklerini bilmiyormuş gibi gelsin, takımı düzene soksun, yeniçerileri yollasın falan deniyor ya ve bu sürekli her teknik direktör değişikliğinde söyleniyor ya işte bu gerçekten şaşırtıcı oluyor kendi adıma.
    muhteşem bir teknik direktör, çok iyi bir taktisyen, kusursuz bir yetiştirici olsa bile sürekli gözardı edilen burası türkiye arkadaşlar.
    bu adam almanyadan sonra isviçrede çalışsa, fransada çalışsa, norveçe falan gitse elbet başarılı olur. ve fakat türkiye çok çok çok farklı arkadaşlar. neden bunu anlamak istemiyorsunuz? tropikal ormanda gayet güzel açmış yetişmiş bir meyveyi alıp sahra çölüne dikip neden kurudu diye düşünüyoruz sonra. sibirya kurdunu alıp antalya sahilinde karı kıza hava atmak için dolaştırıp sonra ya bu köpeğin nesi var gözünün feri gitti diye sızlanıyoruz.
    adam belli ki dünya kadar futbolcu yetiştirmiş. yahu bunun nesi ilginç. almanya gibi futbol altyapısı oturmuş her şeyin tıkır tıkır işlediği yerde payına düştüğü kadar futbolcu yetiştirmiş işte. allah rızası için bir allahın kulu çıksın desin ki tüm türkiyenin son 5 yılda yetiştirdiği iyi futbolcu sayısı şu desin. adam gelip yeni bir nesil mi yaratacak anlamadım ki. yanlış anlaşılmasın bu adam çok yetenekli olabilir ama türkiyede maalesef ki maalesef böyle leş bir ortam var.24 lü yaşlarda emre çolak atlethico maçında 4 pası üstüste yanlış verdi diye adama saha ortasında tecavüz edecektik neredeyse. bu adam gelecek o sahaya 18-19 yaşında adam çıkaracak.adamın eli ayağı birbirine girecek haliyle.uğultu muğultu.dışarı diye tempo tutmalar. sonra dicez ki hep beraber yahu bu favre bu adamları nasıl yetiştirmiş.
    biraz mantıklı olalım arkadaşlar. rica ederim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın