resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 10122
    tek çaresi vardı. hocanın kovulması. hamza hocanın devre arasında satılması için cenk ergün'e talimat vermesi ve devamında önce bu futbolcunun değil de hocanın gönderilmesi, mevcut yönetimin nakadar basiretsiz olduğunun en büyük göstergesi.

    yeni gelecek hoca, yeni sistem ve arayışlar... bu süreçte kolay kolay gözden çıkarılamayacğını düşünüyor. bütün planı buydu.

    bak güzel kardeşim. burası galatasaray. kimler gönderildi, kimler gözden çıkarıldı bu kulüpte belki haberin yok. fatih terim'i bile kovdu bu kulüp. okadar geriye gitmene de gerek yok. bu camia sana o kontratı yapan başkanı nasıl istifa ettirdiyse, bu taraftar da sana o paraları yedirip yeniçerilik yapmana müsade etmeyecek. çok kısa süre içinde beşiktaş taraftarlığına kaldığın yerden devam edeceksin. şu an aldığın paraların 4'te 1'ine oynayacak kulüp arayacaksın.

    21 kasım 2015 galatasaray antalyaspor maçında bu sezon hiç koşmadığın kadar koşup, araya da bir iki gol sıkıştımak için yapmayacak şey bırakmayacağını da biliyorum. ancak benfica ve rize deplasmanlarında formayı satıp gördüğün sarı kartı, armaya ihanet edip bilerek topa ayağını sokmadığını, kafa topuna bile çıkmadığını, koşmadığını da biliyorum. ama buraya kadar. senin ne olduğun, neyin peşinde olduğunu artık herkes biliyor. bilmeyenler de yakında idrak edecek. şimdi onlar hocanın kovulmasını kutluyorlar. bilesin ki sıra sana da gelecek!

    buraya kadar burak yılmaz. yolun sonu geldi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın