• 7
    kendisi sportif sebeplerle değil, galatasaray başkanını yok sayan umut'un sözleşmesi otomatik olarak uzamasa ben kendim ''uzatacaktım'' açıklaması yüzünden kovulmuştur. sen galatasaray'ın maaşlı bir elemanısın. senin böyle birşey yapmaya yetkin yok. sen yönetime sözleşmesi uzatılması için rapor verirsin başkan uygun görürse şartlar olgunlaştığında kendisi uzatır.

    söz konusu açıklamadan sonra dursun hamza'yı yanına çağırmış. hamza hayırdır demiş. hamza yanlış bir ifade kullandım başkanım amacım sizi yok saymak değildi demek yerine kiminle çalışıp kiminle çalışmayacağıma ben karar verebileceğimi düşünüyorum diye sert bi yanıt verince dursun toplantı yapıp kovma kararı almış.

    kendisi futbolla ilgili yada sosyal medyadaki saçma taraftarların nedeniyle kovulsa en büyük tepkiyi ben gösterirdim kendisine saygı duyan birisi olarak. ama mevcut durumda hamza hamzaoğlu kovulmayı malesef haketmiştir. o açıklamayı sezon başından beri oynadığı bütün maçları 5-0 kazanan bir hoca yapsa o da kovulurdu. sorun futbolla alakalı değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın