resim
José Rodríguez Martínez
Takım:Adana Demirspor
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:29
Boy:1.81
Uyruk:İspanya
  • 728
    sadece merakimdan soruyorum, bu cocugun sahada neyi yapamadigini veya neyden kactigini gordunuz de mental eksiklikleri var deniyor? gercekten merak ediyorum, belki benim goremedigim bir seyi gormussunuzdur. fakat bunu aciklayin, oyle klasik yaftalarla hicbir seg bulamayinca fizigi zayif ya da mental olarak zayif gibi havada kalan seyler soylemeyin.

    bu cocugun cok bariz tek bir zaafi var o da topun gerisi de olmazsa eger tembellik yapiyor. o nedenle topun gerisinde surekli konumlandirmak gerek. zaten bunu da yapiyor olsa muhtemelen real kendisi degerlendirmeye calisirdi. bu soyledigimin takim olarak karsiligi su anki chelsea. mourinho'nun bugune kadarki butun stratejileri butun forvetlerin topun arkasina kosmasi ve rakibi ne olursa olsa karsilamasiyla calisti. simdiki chelsea ise simarik oyunculari ve ruh olarak yilmis haliyle tembellik yapiyor. mourinho yerine baska bir teknik direktorle bu kadar dramatik bir dusus yasamayabilirlerdi. gecen sene dunyanin en iyisi dedigi hazard'a simdi gider yapmasinin sebebi ve kesmeye calismasinin sebebi de bu topsuz alandaki tembellik.

    sizin de boyle anlatacaginiz jose ile ilgili eksigi varsa lutfen buyurun, dinleyelim. yoksa sahada hamit ve denayer'le birlikte (sneijder farkli) en cool ve rakibin kim oldugunu ve takimdaki diger kisilerin ne yaptigini umursamadan kendi topunu oynayabilen adama mental eksikligi var demek bana fazla ezbercilik geliyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın