• 5
    şimdi vizyon şampiyonlar ligi şampiyonluğu.

    bana göre de bunu yapabilecek iki tipte klüp var. birincisi ve sıklıkla başarılı olanı inanılmaz bir mali gücü olan her pozisyonunda en iyilerden birini veya birkaçını barındıran klüp. bu takımlar kimyayı tutturdukları sezon alır yürürler. biz bunlardan biri kesinlikle değiliz.

    ikincisi de bir sistem belirleyip, o sisteme uygun iyi araştırılmış transferler yapıp sezon boyu, bütün sezonu etkileyecek sorunlarla karşılaşmamayı uman ve kendine bir başarı kriteri *belirleyip sürekli o ayarda olmaya çalışan ve kimyayı tutturduğunda da hedefin ötesini kovalayan klüp. biz tam olarak bu olmalıyız çünkü başka şansımız yoktur.

    bizim için bu hale gelmek biraz zaman alacak bir durum gibi geliyor bana. ilk ama ilk yapılması gereken iki şey doğru transfer ve yanlışların kesinlikle ayrım yapılmadan uzaklaştırılması. bunları biz kesinlikle eş zamanlı olarak yapmalıyız. bu maaş dengesini sağlamak için önemli, takımın başarısı için önemli, kadro içi adalet için önemli. buradaki en önemli şey tabi ki doğru transfer. doğru transfer de oyunuyla takıma uyumuyla ve aldığı ücretle komple doğru olandan bahsediyorum. bundan sonrası da doğru zamanın gelmesini beklemek.

    benim vizyonum bu açıkçası.
App Store'dan indirin Google Play'den alın