• 1
    (bkz: toplumlar hak edildikleri şekilde yönetilirler.)

    o kadar konuştuk yönetimin vizyonu, hamza'nın vizyonu falan diye de bence esas galatasaray taraftarının vizyonunun sorgulanması gerekmektedir.

    ulan arkadaş sözlüğe bakıyorum, sosyal medyaya bakıyorum, işimdeki, yanımdaki insana bakıyorum hamza gittikten sonra ortaya attıkları adamlar şöyle: ersun yanal, mustafa denizli, hikmet karaman, hagi geri dönsün, abdullah avcı, daum, hatta kanser olduğu için antrenörlüğü bırakan gerets olsun diyen bile var. valla kardeşim hiç yönetime falan suç bulmayın, bizim taraftarımızın vizyonu bu! bu adamlar mı galatasaray'a avrupa'da başarılı olacak futbolu oynatacak?! içlerinde en kariyerlisi mustafa denizli'nin ne kadar ırkçı ve saplantılı bi antrenör olduğunu bile unutmuş bazı galatasaraylılar. hatta m. denizli'nin avrupa'da ne kadar rezil sonuçlar aldığını bile unutmuş. ersun yanal diyenler bu adamın şikeci bi adam olduklarını hadi içine sindiriyor diyelim, kim la ersun yanal? kariyerinde tek şampiyonluğu bitik bi galatasaray'ın olduğu sezonda yakalamış, milli takımda sıçmış batırmış bi antrenör. hakan şükür'ü pivot santrafor diye oynatmam diyerek, ersan martin'i milli takıma alan çelişki yumağı adam.

    yeni bi' algı yaratılmış, neymiş yabancı antrenörle başarılı olunmazmış. vay amına koyayım, bu insanların tarihten istatistikten de haberi yok, türkiye liglerinde yabancı antrenörler mi, yoksa yerli antrenörler mi daha fazla şampiyonluk yaşamış açın bakın. son yıllarda menajerlerin eline düşmüş türk futbolunda koca bir yalandır yabancı antrenörle başarılı olunmaz lafı. galatasaray'ın ırkçı bi antrenöre değil, futboldan ve futbolcudan anlayacak gerçek bir futbol adamına ihtiyacı var ve bu adam yukarıda geçen adamlardan hiçbiri değil!

    vizyon derken önce kendimizden başlayalım sorgulamaya...
App Store'dan indirin Google Play'den alın