resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:53
Uyruk:Türkiye
  • 6935
    güne bu şarkıyla başlatmıştır;

    https://www.youtube.com/watch?v=5QYxuGQMCuU **

    hala adam gibi adamdı savunmasını anlayamıyorum ben. demek ki bu savunan arkadaşlar oynanan futboldan çok memnundu. umut bulut'un ve sabri'nin kazmalıklarıyla, selçuk ve bilal'in oynadığı 60. dakikadan sonra kesilen marshmellow orta sahayla (ki bu konuda onların da suçu yoktur dikkatinizi çekerim), burak yılmaz ile tek forvetsiz, umut bulut da girince çift forvetsiz oynamamızla, az da olsa seçeneği olmasına rağmen ısrarla, bakın artık bu umut bulut meselesine daha ne kadar bastırabilirim bilmiyorum, umut bulut'u oynatması ve hatta yaptığı son skandal açıklamalarla ulusal basın önünde ilanı aşk ilan etmesiyle demek ki çok memnundular. bir galatasaray taraftarı lig başından beri doğru düzgün top oynamayan takımla, "ben transfer istiyorum" diye bas bas bağıran bir futbol takımıyla (bakın taraftar falan de demiyorum. takım bana transfer yapın diye ağlıyor), o çok sevdiği ve her fırsatta söylemekten çekinmediği dördüncü yıldızı ve üç kupayı kendisine hediye eden en iyi oyuncularının dış kapının mandalı muamelesi görüp, üç kuruşluk top oynamadığı halde beşer milyon türk lirası para kazanan adamların baş tacı yapıldığı bir teknik yönetimle nasıl mutlu olabilir, bunları idare eden adamı nasıl savunabilir tek bir açıklaması yok. tekrar tekrar yazıyorum, bu baş tacı yapılan adamlar türk milli takımında kadroya bile giremiyor. bu takımda hh yönetiminde bir futbolcunun iyi oynayıp oynamaması hiç önemli değil. ya yasin'in, jose'nin, denayer'in (kendi mevkisi olmamasına rağmen) falan iyi oynamasına rağmen kesilip yerine umut, sabri, bilal'in oynatılmasının garip olduğınu sadece ben mi görüyorum? ve hala ben o malum kelimeyi kullandığımda (hani alıcı ile satıcıyı gerektiğinde yüzyüze veya yasal işlem yapma yetkisiyle kağıt üzerinde bir araya getirerek alım satım sürecinin kısalıp ticari alış verişin hızlanmasını sağlayan ve bu işten belirlenen bir yüzde oranda kâr alarak ticari faaliyetlerin sürmesini sağlayan tek yönlü ticari satış kâr ortağı anlamına gelen kelime) silinse de ben bu adamın öyle olduğuna iknayım. ve bu adam taraftarın çooook büyük bir çoğunluğunu karşısına aldı, onlara resmen savaş açtı. taraftarı galatasaray'dan soğutmaya çalıştı, kısmen başarılı da oldu.

    ikinci bir mesele de "poro yokto obö yoo noso tronsför yopson odom?". hamzacıların severek salladığı ünal aysal bu kulübün başına geldiğinde fenerin televizyon kanalına çıkıp para dilenen adnan polat döneminden 300 küsür milyon dolar borç vardı. ünal aysal ayrıldığı zaman da "kolöbö borco sokto göttö obö yoo" denildi arkasından fakat kulübün borcu neredeyse üçte birine inmişti. bu dönemde takım şampiyonlar liginde ve ligde güzel günler görmüş, takıma melo-muslera-drogba-sneijder gibi futbolcular gelmiş, kulüp saygınlığı yüksek seviyelere çıkmış, kulüp pahalı yatırımlarının karşılığını para kazanarak almıştı. çabuk unutan taraftar 2010 galatasarayını da çabuk unutmuş demek ki. diğer arkadaşların da yüzlerce kez yazdığı şeyi ben de bir daha yazayım da bari bu konuda savunulmaması için biraz daha baskı yapmış olalım. madem para yoktu da nasıl oldu da bilal kısa akhisar'da aldığı paranın 5 katı maaşla transfer edildi? madem para yoktu da nasıl oldu da sabri'ye zam yapıldı sözleşmesi uzatıldı? madem para yoktu da nasıl oldu da takımda hiç oynamayan ve (hh devam etseydi) oynamayacak olan jem paul karacan alındı? para olsaydı umut bulut'un sözleşmesi de opsiyonlu olmasaydı bu adam sözleşmesini kendisinin uzatacağını söyledi mi söylemedi mi?

    https://twitter.com/...s/666560012811112449

    bu takımdaki çöpleri gönderip yerine işe yarar adamlar almak senin inisiyatifinde değil mi? bu takımın patronu sen değil misin? orta sahanın tek direnci olan melo'nun gideceği bu kadar aşikarken neden yerine jpk+bilal'i alacağına bir tane dirençli adam alamaz mıydın diye sormazlar mı adama? sabri'ye vereceğin paradan daha azını vererek maxi pereira'yı getirebilecek durumdayken gelmemesini sen istemedin mi?

    https://twitter.com/...s/639397069833281536

    https://twitter.com/...s/639410883970600960

    https://twitter.com/...s/637730592675753984

    https://twitter.com/...s/619111272559161344

    ya bunları ben mi söyledim allah aşkına? bu takımın stoperi yok, stoper ihtiyacı var, sen gidiyorsun ptt 1. lig takımı gibi satın alma opsiyonsuz bir şekilde 1 yıllığına futbolcu kiralıyorsun, bu takımın sağ bek ihtiyacı var, o kadar üst düzey alternatife rağmen sabri denen yeteneksizle sözleşme yeniliyorsun, bu takımın dinamik orta saha ihtiyacı var sen takımın tek dinamosunu satıyorsun, hadi sattın diyelim onun yerini doldurabilecek birini almıyorsun. bu takımın kanat ihtiyacı var, amrabat ve bruma'yı yollayıp yerine adam almıyorsun (bak bu ikisi yeterlidir demiyorum, hadi sattın niye yerine birileri gelmiyor), tekrar kanat oyuncun yok ama sen elindeki en iyi alternatiflerden biri olan ve belki de sana çok sevdiğin dördüncü yıldızı getiren yasin'i oynatmayıp um*t'u oynatıyorsun. yazıyla bir tane sol bek transfer edip elindeki diğer sol beki yolluyorsun, sonra o sol bek sakatlanıyor ya da oynatmıyorsun neyse, oraya asıl mevkisi sol açık olan adamı koyuyorsun. özetle hiçbir şekilde kadro kurma yeteneğin yokken, terim'in 5 şampiyonluk+uefa kupası vs ile çıkabildiği egoya yarım yamalak aldığın şampiyonlukla çıkıp postalanıyorsun.

    ama çok iyi adamdı de mi arkadaşlar? takımı mahvetti, taraftarı kanser etti ama çok efendi adamdı. çok iyi adamdı valla. son olarak şu dolu bakınızı vererek huzurlarınızdan çekiliyorum;

    (bkz: bruma gitsin orada pişsin biz de burada sinan'ı kullanırız)
App Store'dan indirin Google Play'den alın