resim
Umut Bulut
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:41
Boy:1.84
Uyruk:Türkiye
  • 3328
    sosyal medyada mutlak surette boy göstermeyen tek oyuncumuz. istisnasız diğer herkesin muhakkak ki bir mecrada, hiç olmadı eşi vesilesiyle bir hesabı var fakat kendisinin yok. futbol dışında ne yapar ne eder, ne yer ne içer belli değil. hani dindar falan olsa o da tamam fakat o yönüyle de bilinmiyor mesela.

    eski eşine şiddet uyguladığı da bir gerçek; hem söylenti hem de haber bazında birçok yerde yazıldı çizildi bu olay ki eşi tazminat davası da açmıştı. hatta detay vereyim; dövmüş, boğazını sıkmış ve saçından tutup yerlerde sürüklemiş falan hani öyle yenilir yutulur cinsten şeyler de değil...

    hamza hamzaoğlu gerçekten de akıl ve mantık sınırlarını zorlayacak bir şekilde kendisini seviyor ve destekliyordu. takımdaki nice yıldızın bile hakkını yiyerek "ille de umut bulut" diyordu. yani iş profesyonellik dışında, bambaşka bir boyuttaydı artık, teknik ya da taktik bir izahı da kesinlikle yoktu.

    sahi kim ulan bu umut bulut? kim abi var mı bilen? lütfen biri beni ve kamuoyunu aydınlatsın. yoksa kendisi oturup saatlerce sorgulanmalı ve hakkında detaylı bir rapor yazılmalı. asosyal bir psikopat mı? teknik direktörünü kendisine aşık etmiş bir şantajcı mı? yoksa sadece kazma bir futbolcu ve ortalama bir iç anadolu insanı mı? bu sorular açıklığa kavuşturulmalı. dün gece rüyama girdiğinden beri (bkz: #1847311) kafayı iyice kendisine takmış durumdayım, hatta öyle ki, bir süre sadece umut bulut entry'si giresim var. bakın gördünüz mü? ben de hamza hoca gibi git gide mağdur oluyorum... başka canlar yanmasın.

    velhasılıkelam, hakkında gerçekten de çok az şey bildiğimizi ve bu sabah itibariyle umut bulut'un sanılandan çok daha tehlikeli biri olduğunu düşünüyorum. bu takımdan derhal gönderilmeli, gönderilmese bile bunca olaydan sonra çıkıp bir basın açıklaması yapmalı ve özür dilemelidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın