• 14
    insanların, fikir ve ifade özgürlüğü gibi temel anayasal haklarını filtresiz ve anonim olarak ifade edebildikleri internet ortamı.

    sosyal medya'yı eleştirenleri görünce aklıma sürekli birşeylerin "lobisinin" ve "dış mihrakların" oyunlarını ortaya atanlar geldi. yahu bunları yazanlar , sneijder için muslera için neler yazıyor hiç baktın mı hamza? melo'nun askerleriyiz diye hesaplar açıldığını gördün mü? demek ki işin başka bir boyutu da var, sevilen seviliyor.

    bu kadar dar kafalılık olamaz. buna kalsa aynı hamileri gibi twitter mıvitter diyip kendilerine karşı olan her sesi kesmeye kalkarlar. ortak akıl diye birşey var. bazen herşeyi kendisinin en iyiyi bildigini düşünenlere en güzel cevabı verir.

    "siz biliyor musunuz antremanlarda umut'un ne kadar koştugunu %100 ünü verdiğini" falan. he bi bu kaldı elinizde, kimsenin giremediği , izleyemediği , göremediği o gizemli antremanlar, çift kale maçlar falan tek kozunuz. orada kimsenin göremediği acayip şeyler yapıyor umut ve kadroya girmeyi hak ediyor öyle mi? bırak yahu cocuk mu kandırıyorsun hocam. aynası iştir kişinin, lafa bakılmaz. ben icraata bakarım, antreman falan geçeceksin o işleri.

    bununla beraber umut bu işin simgesi oldu ama herşeyi umut'un üzerine yıkmak haksızlık olur. sabri, bilal, burak ta , ve bunlarda ısrar eden hamza da en az umut kadar suçlu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın