• 100
    öncelikle belirtmek lazım prandelli ve mancini olmayacaktır. sürekli ısıtıp ısıtıp bunu soylemeye gerek yok korkmayın o travmayı bir daha yaşayamayız. zaten para yok , transfer yapamayacağımız takıma gelmez öyleleri.

    tutturmuş bazıları kadro yetersiz diye. ben buna katılmıyorum. 2-3 tane mevkiide sıkıntı var ama bu sezon lig için yeterli bence. olmazsa olmaz kör topal bile olsa bir forvet ve denayer oynar bence ama oynamayacaksa bir sağ bek bizi kurtarır.

    hamza'nın bu takıma bir katkısı olmadığını düşünenlerdenim. yerine gelen adam maceracı birşeyler denemediği sürece kendisini aramayız.(sabri 'den sol açık, umut 'tan sağ açık yapmak gibi)

    şu durumda mali durumu da gözeterek söylüyorum, hırslı ve gelişime açık , kendini geliştirme potansiyeli olan vizyoner bir hoca bizim ihtiyacımız olan. vizyon kelimesi çok sündürüldü ama doğru. "umut ta umut" falan demeyecek, kafasını kuma gömmeyecek ve evlatçılık yapmayacak bir adam şart. takımı ikiye bölerek , yerli, yabancı ve extra yerli diye ayırarak başarılı olamazsınız.

    yerli sevici değil diyenlere şunu söylemek isterim;

    melo'yu selçuk ve burak istemedi diye göndermişiz diyorlar, eminim hamza da onlardan yana tavır koymuştur.
    bilal gibi jem gibi saçma adamlarla melo'nun yerini doldurmaya çalıştı üstelik yabancı sınırı kalkmışken.
    sneijder'e söylediği laflar zaten malum.
    jose ve denayer'i tek hatalarıyla silerken, 10 katını yapanlara bizi kanser edene kadar sabretti.
    umut, burak, sabri gibi yeteneksizlere sahip cıkıp taraftarı küçümsemeye başladı.
    alex telles'i , melo'yu, bruma'yı, amrabat'ı sessiz sedasız gönderirken veya gönderilirlerken, sürekli onlar galatasaray'ın çocugu diye kanser olmuş adamları hunharca savundu.
    podolski gibi ya da isim vermeden bazı yabancıları roportajlarda eleştirirken , tek tek yerlileri hiç bir zaman hedef göstermedi.
    vs.vs.

    yani ne söylerseniz söyleyin anlayan anlıyor zaten herşeyi. kendisi galatasaray'a seviye atlatabilecek bir hoca değil. şu son benfica maçında topyekün saldırsak ne kaybederdik? yani orada 1 puan almamızı başarı mı görüyordu hoca kendince? bu bile başlı başına bir sebep...

    edit : bir de rica ediyorum şu "adamlık" falan romantizmini bırakın dostlarım. koca arayan kezban değiliz, hoca arıyoruz kimsenin adamlığı falan bizi ilgilendirmiyor burası bir futbol takımı ve futbol oynatacak bir adam, kadın, robot falan ne olursa o lazım bize. şu anda üzülenleri anlıyorum ama rasyonel düşünmek lazım olmuyor bu hocayla, gidince acımaya, kıymete bindirmeye de çok gerek oldugunu düşünmüyorum. sonucta 11 ay çalıştı parasını aldı babasının hayrına çalışmadı. galatasaray ona , kendisinin galatasaray'a verdiklerinden fazlasını vermiştir. popüler oldu, para kazandı, kariyerine kupalar kattı kısaca karşılıgını aldı, haketmedi falan bunları geçelim. biz de bazı şeyleri hak etmiyoruz ama kulübün sahibi gibi çıkıp "siz ne derseniz deyin, g.tünüzü de yırtsanız umut oynayacak" gibi akıl almaz bir inadı da hak etmedik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın