• 91
    başıma bir iş gelmeyecekse sergen yalçın olsun.

    arkadaşlar devre arasında bile değiliz. bu seneyi yakmak istemiyorsak favre, jesus, bielsa olmamalı hocamız. hatta yönetimin vizyonu dikkate alındığında bunlardan bielsa hiçbir zaman hocamız olmamalı. zaten adam agresif ve vizyon patlaması yaşıyor; "herifi iki ayda öldürdüler amk" diye gazete haberi ile popüler olmasını istemiyorum kulübümün.

    neden sergen yalçın? ya efsane olur, ya rezil olur çünkü. hamza gibi ne olduğu belli olmayan şekilde işler yapmaz.

    a) ben oynattığı futbolu beğeniyorum. futbol derken çok fazla sayıda atak, topu eveleyip gevelememe ve genel olarak rakip kim olursa olsun atak düşünüyor.
    b) amiyane tabirle piç bir karaktere sahip olduğundan real madrid ile oynasak "neyini savunalım bunların, belki daha fazla atarız dedik" diyecek kadar ofansif futbolu savunabilecek kadar zeki.
    c) hamza'nın 90 dakika okuyamadığı oyunu 4 dakikada falan okur.
    d) biat kültüründen gelmediği için kimseye müdanası olmaz.
    e) biat kültüründen gelmediği için oyuncuları sikine takmaz. gol aradığımız maçta umut'u oyuna almaz mesela en basitinden.
    f) türkiye ligini tanıyor. zaten şampiyonlar liginde üst tura çıkmamız trigonometrik hesaplara kaldığından şu an önemli olan bu maçlardan maksimum puan ve para toplayarak uefa ya gitmek ve gelecek sene yeniden devler arenasında olabilmek.lig önemsiz değil yani.
    g) kendi ile aynı pozisyonda oynadığından sneijder'in içerisinden canavar çıkartabilir.
    h) dürülülü diye tezahürat yaptığımız adamı takımın başında görmeyi çok istemiyorum.

    ha karakter diyen olabilecektir. kendilerince haklı da olabilirler ama hatırlatırım ki bu takım türk futbol tarihinin en büyük başarılarını kazandığında kenarda ağırbaşlı bir teknik direktör yoktu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın