• 4899
    önemli bir kesiminin çok kısıtlı(en azından galatasaray konusunda) bir hafızayla yaşadığını düşündüğüm taraftar grubudur. 15 yılda yanlış saymadıysam 15. kez teknik direktör değişecek malum; bu alanda oldukça başarılı bir kulübüz. benim hatırladığım kadarıyla bu taraftarın gerçek anlamda benimsediği, üzerinde hemfikir olduğu, kusurunu bulmadığı tek bir teknik direktör dahi yoktur. en çok sayılan sevilen fatih terim'dir ancak o bile ilk döneminin sonunda italya'ya gitmesiyle, ikinci döneminde yaptığı rezil transferlerle kulübün borçlarının katlanmasıyla, son döneminde ise galatasaray'ın düşmanlarının tarafına geçmesiyle ciddi bir kesim tarafından periyodik de olsa tepki görmüştür. transferleriyle, oynattığı futbolla vs. bir kamyon da eleştiri almıştır.

    lucescu en başarılı yabancı hocalarımızdan biridir ama çok defansif ve sıkıcı futbol oynattığı için çok sayıda taraftarca eleştirilmiştir.
    hagi efsanemizdir iyidir güzeldir ama iki gelişinde de hoca olmadığını bize göstermiştir.
    gerets ilk sezonki kenetlenmenin ardından ikinci sezonunda hiçbir şey yapamamıştır demek ki bizim seviyemizde değildir.
    kalli büyük hocaydı ama artık bunamıştır, çiçekleri sulasın, torun torba sevsindir.
    skibbe zaman zaman göze hoş gelen futbol oynatsa da türkiye ligine uygun değildir anadolu takımlarına karşı perişan olmuşuzdur.
    rijkaard total futbol hayalleriyle gelip bize hiçbir başarı getirememiştir zaten babam da barcelona'yı şampiyon yapardı.
    mancini deplasman maçlarında bizi köy takımı gibi oynatmıştır.
    prandelli italyanın köylüsüdür hoca falan değildir.
    hamzaoğlu vizyonsuzdur, yerli sevicidir, top oynatmamıştır vs vs...

    bu yazılanların eksiksiz hepsi doğru olsa bile önemli değil. bizim taraftar her geçen gün daha da ağırlaşan biçimde saldırgan, yıkıcı ve kibirli bir profile bürünmekte. yıllardır her gelen hocanın bir şeylerine takıp gece gündüz eleştirmek cidden büyük meziyet. kimisi terim'i sever luce'yi sevmez, kimisi mancini'yi sever hamza'yı sevmez vs. ama nihayetinde her hocaya bir kesim de olsa takmıştır öyle ya da böyle. daha 6 ay, 1 sene olmadan her hocanın mükemmele ulaşmasını beklemiş, doğal olarak karşılığını alamayınca da kıçına tenekeyi bağlayıp göndermek için gün saymıştır. galatasaray'ın derdi iyi teknik direktör bulamamak değil, teknik direktörüne sağlıklı ve stabil bir çalışma ortamı sunamamak. bunu da 15 yılda 15 teknik direktör değiştirmenin bir halta yaramadığını anlayarak, birine sabretmenin kısa vadede dertli olabilse de uzun vadede, her gelecek teknik adam için daha sağlıklı bir kulüp yapısı oluşturacağını anlayarak sağlayabilir anca. belki bir 15 yıl daha beklersek anlarız sanki. yoksa şu kafayla galatasaray'ın başına mourinho da gelse, klopp da gelse yine gitsin diye bekleyecek taraftarlar olacağına adım gibi eminim.

    ağlarına yeni düşecek kurbanı merakla bekliyorum. bakalım yine hangi futbol cahili galatasaray'ı yönetmeye cüret edecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın