• 89
    suanki mali yapilanma, suanki yonetim ve suanki kazma oyuncu grubuna bakarak şuanı yorumlamak gerekirse kim gelirse gelsin bir batağa gelecek ve muhtemelen hamza hocadan iyi idare edemeyecektir gidişatı. hatayı yapanlar başkalarıydı, suç ise başka yerlerde arandı.

    şuan bana kalirsa basari ihtimali olan tek adam ersun yanal. gelsin gelmesin tartismasinin disinda teknik anlamda soyluyorum bunu. denizlinin gelmesi ise sneijderin al aşağı edilmesine ve ocakta postalanmasina sebebiyet verecek bi hamle olacaktir.

    bu yili siktir ettik zaten bari gelecege yatirim yapalim denirse de murat yakin en aklı başında karar gibi duruyor. avrupa ve turk yapisini potasında eritmis bi adam sonucta.

    en kotu karar ise tugay yada umit davala tarzi efsane kadrodan bi siper getirmek olacaktir. ben denizli yada tugaya bu gorevin gelecegini dusunuyorum. tugayin teknik ditektorluk acisindan yetersiz kalacagini, denizli ile de ilerisi icin daha karanlik gunlere merhaba denilecegini dusunuyorum.

    yabanci teknik adam isine ise hic girilmemeli. oyuncular taninsa lig taninmayacak. antep deplasmaninda dakika 80iken yuklenince kazanacagini bilen, antep deplasmaninda beraberligin iyi sonuc olmadigini dusunen birine ihtiyaç var. yabanci biri ligin dengelerine hakim olana dek bunu kavrayamayacak, bu sene de gidecek öylece. ornegin mancini deplasmanda dakika 88de beraberligin iyi skor oldugunu düşünüp ceyhunu alirdi. halbuki ligin bu dinamigini bilse cift forvete donup 3puani alip gelirdi. ama iste tanimanin onemi de burda devreye giriyor. o nedenle turk birinin olmasi gerektigini dusunuyorum. ersun yanalin, fatih terimin basarisinin altinda bu yatiyor zaten. hucumun kazanacagini bilmeleri. turk ligine hakim olmalari. bu nedenle herkesin mukemmel isler yapacagina inandigi bielsanin dusunulenin aksine basarisiz olacagini dusunuyorum. ve bielsa gibi diger tum galatasarayi tanimayan yabanci hocalar icin gecerli bu dusunce.
App Store'dan indirin Google Play'den alın