• 135
    söylendiği kadar kolay bir grup olmadığını düşünüyorum.
    zaten daha önce astana'yı küçümsememek üzerine bir şeyler karalarken bunu dile getirmiştim.

    ancak şimdiden bir not koyayım buraya. buradan zor grup manası çıkmasın. söylediğim bu değil. zira bu grupta 3. olmanın ne başarı ne de başarısızlık olduğunu yazmıştım. kağıt üzerinde çok olası bir durumdu.

    galiba doğru kelime "süprize açık" oluyor.

    yani benfica, atm ve galatasaray 3'dü 1. olabilirdi, 3'de 3. olabilirdi ilk maçlar itibariyle. bunun sebebi arada güç farkı olsa dahi anlık patlamalar ile güç farkını kapatabileceğiniz çok süprizli bir organizasyon var karşımızda. tabi astana öyle o kadar boş değil. çelme takabilecek bir takım. bunu şu an yazmadım ben. başlık karşıma çıkınca yenilemek istedim. astana burada olabilecek 2 ve ya 3 takımı eleyerek şu anda grupta. ve 3. olursa hiç şaşırtmayacaktır. hatta hatta biraz daha farklı bir pencereden bakalım. kağıt üzerinde bakıldığında tek süpriz yapan takım astana olsaydı yani herkesin şaşırdığı atm deplasmanından benfica 3 puan'ı çıkartmasaydı şu an astana 2.'lik ihtimalini dillendiriyor olabilirdi.

    edit: bir arkadaşın belirttiği benim yazmayı unuttuğum bir husus var. hepimiz bu gruba sevindik. sevinmeyen de olmaz herhalde. bunun sebebi çok tuhaf kombinasyonların olabiliyor olmasıydı. bana göre bu seviyede kolay kelimesi 3. ve 4. torba takımları için eksik. daha kolay diyebiliriz tabi ki. ama kolay diyemeyiz benim nazarımda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın