resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 6815
    gidişi sürpriz olmamış kişi.

    aylardır yazdık, aylardır. taraftarla zıtlaşarak bu iş ol-maz. olmaz yahu. örneğin; ergin ataman çok kısıtlı imkanlara rağmen neden başarılı ve taraftarın taptığı bir isim? çünkü adam taraftarla iç içe, taraftar ile bir bütün. fatih terim de öyleydi örneğin. asla taraftarı karşısına almaz, aksine her zaman taraftarı arkasına alacak şekilde konuşurdu.

    ama hamza hamzaoğlu, her demecinde taraftarla kavga etti, bir kez olsun taraftara kulak vermedi. yahu sen 25 milyonu temsil ediyorsun orada. 3-5 kişi değil ki bu. elbette taraftarı dinlemen gerek, elbette eleştirilere kulak vermen gerek. sen, takımdaki 3-5 futbolcunun menfaati için değil, 25 milyon taraftarı olan galatasaray'ın menfaati için çalışıyordun.

    yani, aylardır ne yazdıysak o gerçekleşti işte. bu kadar büyük bir kitleye hitap eden bir kulüpte, taraftar ile kavga ederek değil hamza hamzaoğlu, evliya olsan barınamazsın ki. bu çok netti. kendisi göremedi. neyse, şimdi istediği anadolu kulübüne istediği türk futbolcuları toplayabilir. başarılar dileyelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın