• 1315
    ağabeysiz kalan takım. şuan takımda oyuncular arasında resmen iktidar mücadelesi var. geçen sezon 2 tane ağası vardı takımın. biri yaşı, tecrübesi ve futbolu nedeniyle bosingwa diğeri ise tartışmasız kaleci onur kıvrak'tı. onur öyle bi abiydi ki taraftar fener derbisinden sonra olay çıkarttığında tek başına taraftarın içine girip onları sakinleştirecek kadar etki sahibiydi. sonra ne mi oldu? süleyman hurma ve shota ikilisi onur'u bi şekilde taraftarın gözünden düşürdüler. trabzon taraftarı taptığı onur'a tepki gösterir hale geldi. diğer abi bosingwa daha sezon başında sezonu kapattı.

    durum böyle olunca takımda bi ağa boşluğu oluştu. erkan bu boşluktan yararlanmak isteyen ilk oyuncu oldu. yaşının 30 olması, bir zamanlar kendisi için telafuz edilen rakamlar tecrübesi üzerine bir de beşiktaşa attığı golün yarattığı özgüvenle ilk parlayan isim oldu.
    diğeri ise hiç kuşkusuz ki mehmet ekici. bu takımı geçen sene ben taşıdım frikiklerimle biri ağa olacaksa o ben olmalıyım diye çıktı piyasaya.

    bu sırada özer'in, aykut'un vs de boş durmadığı ortada. bu lider olma mücadelesinin birçok oyuncuyu huzursuz edip agresifleştirdiği de ortada. gelinen durum bu. bu kavga muhtemelen son kavga olarak kalmayacak.

    nasıl mı düzelir? takımın başına disiplin manyağı bi teknik direktör getirirler hepsini hizaya sokar, hizaya girmeyeni de şutlar. başka türlü bu kavgaların bitmesi mümkün değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın