• 4895
    devreleri yanan taraftar grubu. umut'u burak'ı biz de beğenmiyoruz. ama adı sanı duyulmamış liglerden adı sanı duyulmamış 1 maçını bile izlemedikleri oyunculara gol videolarını izleyerek dilenmeye başladı bizim taraftar. youtube'da 10 gollük videolarını izledikleri her genç ve tanınmamış golcüye dilenir hale geldiler. arkadaşım burası galatasaray mahalle takımı değil. geldiğin yerde leblebi gibi gol atarsın burda belki baskının altında ezilir gidersin. bunu nasıl göremiyor taraftar.umut'tan burak'tan kurtulacağız diye kadroyu daha çok çöple mi dolduralım.

    bu işler youtubeda videolarında gol atıyor yeter diyerek olsaydı o zaman burak yılmaz'ın geldiği sezon şampiyonlar liginde attığı 8 gol, ligde özellikle antalyaspor'a sol ayağıyla attığı gol üzerine bir de geçen sene rizespor'a attığı ve diğer güzel gollerinden toplam 15-20 gollük bi video yapalım. a class bi forvetimiz var diye kendimizi kandıralım.

    isteyen ofsaytlasın. ofsaytlayan adam zaten ne anlatmak istediğimi anlamamıştır. biz de beğenmiyoruz umut'u burak'ı. ama bu youtube'da 10 gollük videosu olan adı sanı duyulmamış bir oyuncunun umut'tan yada burak'tan daha kötü oynamayacağı anlamına gelmez. sonra da ondan nasıl kurtulucaz diye düşünmeye başlarız kara kara.

    geçen birisi famara diedhiou diye bir oyuncunun videosunu paylaşmıştı. onu ayrı bir yere koyuyorum. iyi bir rotasyon oyuncusu olur gibi duruyor ama diğerleri bildiğin çöp.
App Store'dan indirin Google Play'den alın