resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 6768
    hala savunulabilen hoca.

    fanboyları umut bulut'un sözleşmesinin uzatılmasının önceki yönetimle alakalı bir durum olduğunu anlar anlamaz klavye başına geçmişlerdir kendisini savunmak için. fakat dünkü açıklamaları sonunda anlıyoruz ki önceki yönetim umut'un sözleşmesini maksimum 2017'ye kadar opsiyonlayarak bizi felaketin büyüğünden kurtarmıştır.

    kurtulduğumuz felaketin büyüğünün ne olduğunu kendisi dün kendi ağzıyla söylemiştir. (bkz: umut'un sözleşmesi otomatik uzamasaydı da ben uzatacaktım).

    mevcut durumda umut bulut'tan 2017 sonunda kurtulacakken, kendisi sayesinde belki de 2018 sonuna kadar stadta ya da ekran başında sinir krizleri geçiriyor olacaktık.

    fanboyları da artık bir karar verse iyi olacak kendisi hakkında. delikanlı insanın, iyi insanın fikri neyse zikri de odur. şimdi bu adamın fikri umut bulut'un iyi bir oyuncu olduğu yönündeyse zikre hiç girmeyelim çünkü umut'un iyi bir oyuncu olduğunu düşünen adam futbolla ilgilenmeyi bıraksın.

    eğer fikri umut'un yetersiz bir oyuncu olduğuysa zikri de o olacak kardeşim eğer ki bu adam iyi dürüst delikanlı bir insansa. fikri umut'un yetersiz olduğuna yönelikse ya öyle davranacak ya da hiç konuşmayacak. yetersiz olduğunu düşündüğü bir oyuncu varsa onun için çok iyi topçu diye zırvalamayacak yetersizin morali bozulmasın diye. burası rehabilitasyon merkezi değil ve bu yetersiz bu takımda bedavaya top oynamıyor.

    passolig garabeti de kalktı artık her maç tribündeyim inşallah. iş başa düştü boğazım yırtılıncaya kadar bağıracağım "hamza hoca istifa".

    edit: eksik kelime kullanımı
App Store'dan indirin Google Play'den alın