resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 6766
    eline verilen cüzi bir miktar para ile podolski, grosskreutz, jose rodriguez, denayer, carole, bilal kısa ve jpk'yı alarak çok iyi işler yaptığı söylenen futbol sevdalısı. isterseniz transferleri biraz inceleyelim.

    podolski: sosyal medya trollerinin baskısı ile alınabilmiştir, mevkisinde oynatılmıyor.

    grosskreutz: madem hoca bu kadar çok kendisini istiyordu da neden transferi son saniyede bitirilmeye çalışıldı ve ele yüze bulaştırıldı, adamı aldık ama oynatamıyoruz.

    denayer: kendisi opsiyonsuz kiralık olarak takıma katılmıştır, sanırım gelecek 10 yılın takımı oluşturulurken bu düşünülmüştür, ayrıca hamza hamzaoğlu kendisini daha önce izleyip takip etmiş mi merak ediyorum, ayrıca şuanda sabri'nin yedeğidir.

    carole ve jose rodriguez: bildiğim kadarıyla birisi scout transferi diğeri ise menajer önerisi ile alındı. carole iyi gidiyordu ancak talihsiz bir sakatlık yaşadı jose'nin neden kesik yediğini bilen yok.

    bilal kısa ve jpk: işte hamza hamzaoğlu'nun asıl transferleri kendileridir. bilal kısa kötü futbolcu değildir ancak görüyoruz ki 90dk çıkaracak bir enerjisi yoktur, jpk ise aslında kemik gibi olup boşverin ya bir gülme geldi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın