resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 6761
    eline sadece 4milyon euro verilmis ve adam bu paralarla gross, poldi, denayer, carole, jose, bilal ve jem'i kadroya dahil etmistir. ozellikle poldi, gross, carole, jose ve denayerin cok iyi oldugu konusunda da hemfikir herkes. sadece bir eylul oncesinde tarik camdala tum bu harcamalardan daha yuksek bir bonservis bayilmis ve bir adet takoz sahibi olmustuk. haa o zaman yabanci siniri vardi bilmem ne ama o para cebimizden cikmisti ennihayetinde.

    bu yaz bu darbogazda, bu zor ekonomik sartlarda adam biseylerle bogusuyor. hepiniz goruyorsunuz da bal gibi gormezden gelmek istiyorsunuz iste. ustte daddycool çok güzel yazmis. bence donup donup okunasi bir yazı. tarafli gomleginizi cikartin, durust olun ve suan icinde bulunulan durumu hamza hocanin nasil yonettigine bakin. bir olcan adin bonservisine takim kurmus, hem de iyi de adamlar almis. mecburiyetten de suan umut buluta kol kanat geriyor ne yapsin.

    halisahada kotu kaleci sikik bi top kurtarir hani, ne der herkes "bravo kaleeee" "kale supersin kocummmm" herkes bu kurtarisin osuruktan teyyare olduğunun farkindadir. ama bu kaleci gol yese de yureklendirilir, asiri sikik bir basari sagladiginda da övülür. cunku o adamla oynayacaksan adamin moralini yuksek tutmak istersin. hocanin da yaptığı bu. hem de oynadigi oyun bizim gibi sikik bir halisaha maci değil, uc kulvarli bir profesyonel lig. hoca baska sansi olmadigini biliyor, elindekilere mecbur oldugunu biliyor. ne demesini istiyordunuz ki, "umutun sozlesmesi uzadi napalim artik mecbur bi sene daha oynaticaz arkadaslar, keşke uzamasaydi ama sozlesmeyi oyle yapmislar iste zamaninda gerizekalilar bu adam da basima kaldi." mi demesini bekliyordunuz.

    bugunku vizyonumuzun darligi dort yil onceki buyuk vizyoner atilimlar yuzundendir. ama donup de bunlarla yuzlesemezsiniz hicbiriniz.

    ve evet ben simdi fanboy oluyorum dimi? aşırı elitisit galatasaray taraftari bizi de begenmez. biz onlara çok bayılıyoruz ya <3 .
App Store'dan indirin Google Play'den alın