resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 6751
    futbolcusu umut bulut hakkında gereksiz yere açıklamalar yapmış ve futbolcusunun "sözleşmesi otomatik uzamasaydı da ben uzatacaktım %100'ünü veriyor onun kadar mücadele eden futbolcu mu var?" demiş hocamızdır.

    böyle bir açıklamaya ne gerek vardı hocam? umut'un kapasitesini biz gayet iyi biliyoruz. onun %100'ü galatasaray forveti olabilecek vasıflara sahip olacak herhangi bir forvet oyuncusunun 1/4'ü kadar. bunu sen de iyi biliyorsun hocam.
    yönetimi mi kolluyorsun?
    forvet almadıkları için taraftar eleştirmesin diye seni tehdit mi ediyorlar? zorla mı açıklama yaptırıyorlar böyle?
    ya da en son ihtimal bizimle dalga geçiyorsun?

    umut bulut'tan bahsediyoruz hocam. sneijder'in 40 metre adam kovaladığını gördüm bizzat gözlerimle stadyumda ben. sen neyin mücadelesinden bahsediyorsun?
    - kariyeri boyunca kaç kez hücum pres yaparak top kazanabilmiş?
    - top kazanmayı geçtim kaç kez rakip defansı yıpratabilmiş?
    - kaç kez rakip defansı hataya zorlayıp topu (en kötü ihtimalle) taca atmaya zorlamış?

    görüyoruz biz hocam. belki pro lisansımız yok ama umut'un mücadelesini de görüyoruz. muslera'nın sneijder'in mücadelesini de. o yüzden bu adamı takımda istemiyoruz. ben muslera'nın mücadelesinin boşa çıktığı zamanlarda o adamın döktüğü göz yaşına, astığı surata üzülüp, kahroluyorum. bu adam yüzünden ben gerçekten mücadele eden isimlerin üzülmesine artık tahammül edemiyorum. bu yüzden sahada hata yaptığı her zaman umut bulut'u eleştireceğim, ıslıklayacağım. bu benim en doğal hakkım. buna değil sen, feriştahı gelse engel olamaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın