resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 6743
    iyi niyetli olduğundan dahi şüphe duymaya başladığım galatasaray hocası. sebebiyse yaptıklarıyla söylediklerinin birbirini tutmuyor oluşu. oyuna müdahale konusunda ne derece vasat bir teknik direktör olduğunu defalarca kanıtladı, podolski-selçuk-sneijder üçlüsünün ekstra gayretleri sayesinde halen tepeye tutunabiliyor takım. ancak elindeki kadro kötüyken bunu ısrarla reddeden ve hali hazırda zaten kötü olan kadroyu olabilecek en saçma şekilde kullanan bir antrenörden bahsediyoruz. dünya sıralamasında birinci sırada olan belçika'nın büyük umut beslediği her milli takım kadrosuna çağırmaya başladığı denayer'i yedek bırakacak kadar lüksü nereden buluyor anlamak mümkün değil. üstelik yerine sahaya sürdüğü adam sabri. yaptıklarıyla tutmayan söylemlerine gelirsek;

    1-) koray çok çalışıyor ona fırsat veremiyorum diyor ama rezalet durumdaki semih'i 11'e alıp kendisine 18'i dahi çok görüyor,
    2-) bruma'yı sinan'ı oynatabilmek için gönderdim diyor, tel tel dökülen umut-yasin ikilisini kesmeye kıyamıyor sinan sürekli yedek hasbel kader arada bir kenardan oyuna alıyor. o da aklına gelirse.
    3-) galatasaray'ın parasını çar çur ettirmeyeceğini iddia ediyor ancak sabri'ye yeni kontrat yapıp üzerine otomatik uzamasa umut'la sözleşme yenilerdim diyor.
    4-) gençlere fırsat vereceğiz diyor ilk 11'in yaş ortalaması 30'a dayandı vs vs...

    say say bitmez azizim. galatasaray'ı gerçekten seviyorsa bırakıp gitmesi gerekendir, bir takıma hocası tarafından böylesi mobbing yapıldığını ilk defa görüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın