resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 6739
    gündemi belirlemiş ukala ve yerli sevici spor sevdalısı. dünyada en çok sevdiğim şeyin yönetimi kendi elinde. futbolu çok seviyorum herşeyden önce. arena'ya geçiş zamanı ygs-lys sebebiyle kombine alamamıştım ama ondan sonra her sene aldım, büyük bir iştahla da bağırdım. ama isterse seneye takımı real madrid'in futbolcuları ile doldursun, galatasaray'a maddi olarak hiç bir katkıda bulunmayacağım. umut bulut ve sabri sarıoğlu adlı iki top tepiciyi ilk 11'de gördüğüm anda izlemeyeceğim. ve sen gittiğinde büyük bir keyif ile gidişini ve yapacağın yürek burkan açıklamaları izleyeceğim. sen benim en değer verdiğim şeyden zevk almamama sebep oluyorsan bende sen yere düştüğünde zevkle tekme atmaktan büyük keyif alırım.

    gözüm dönmüş durumda sana karşı. kovulman veya istifa etmen için 15. bitirmeye bile razıyım şu ligi. yeterki düş yakasından artık şu renklerin. çocukken gönül verdiğin takımın antrenörü ol. gitte bir görelim basını sana övgüler diziceklermi. spor dünyasında aziz yıldırım ve demirören'den daha fazla kimseden nefret etmiyorum. ama çok zorluyorsun sen.

    not: umut bulut bizden sonra gideceği anadolu takımında 10 gol atsın 10'u geçtim 5 tane gol atsın en büyük fenerbahçe diye taksim'de bağırmayan fenerli olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın