• 16
    merhaba ben hamza'yı destekleyenler grubuna mensup estalf. bazı arkadaşlar ben ve benim gibileri bu tarz başlıklarda görememekten yakınıyor. işte geldim.
    bilin bakalım ben buraya neden geldim? niçin geldim? nasıl geldim? bunu izaha gerek yok. gördünüz, yürüdüm geldim. ama gelmemiş de olabilirim. gelmişsem gelmişimdir. gelmemişsem gelmemişimdir. görünen köy... uzakta değildir.

    ya beyler kusura bakmayın ama ben hamza hamzaoğlu'nu destekliyorum. zorla mı arkadaş destekliyorum. alla alla. dünyada sabri sarıoğlu'nun takımdan gönderilmesini en çok isteyen biri olarak, sabri'nin sözleşmesini yenilemesine rağmen destekliyorum. umut hakkında "sözleşmesi uzamasaydı da ben uzatcaktım ki hehe" demesine rağmen destekliyorum. şu anki yetenekleri galatasaray'ın başında durması için belki yeterli değil ama ileride olabilecek potansiyeli görüyorum ben adamda. başka yerde pişeceğine burda pişsin ne olmuş yani. mourinho gelse sanki takımın başına ne değişecek. hayır yani sizin dilendiğiniz lucescu, gerets, terim falan zaten bu takımın başındalardı bakın onları bile gönderdik. sistem bozuk arkadaş ülkede. belki ferguson gibi olur bu adam yıllarca takımın başında kalır belli mi olur.

    gönderilmeyi hakedecek bi şey yaptığına inanmıyorum ben bu adamın. tamam eleştirilecek bir sürü noktası var ama övülecek de bir sürü noktası var. sabaha kadar tartışılır bu.

    ya ayrıca hamza hamzaoğlu'nu destekliyoruz diye neden eleştiriliyoruz ben bunu anlamıyorum. taraftarız lan biz. sevemez miyiz yani biz bu adamı. beğenemez miyiz amk ya. ben bu kadar anlıyorum belki futboldan. yani hamza'yı eleştiriyosun tamam da bizi neden eleştiriyosun. adam sanki bizim oyumuzla teknik direktör oldu. biz sadece galatasaray'ın teknik direktörü diye destekliyoruz. tamam referandum yapılır bütün taraftarlar hamza'nın takıma geçmesinden yana oy kullanır o zaman kızarsın bize. ama ben neden eleştiriliyorum hamza hocayı destekliyorum diye.

    al bak bu başlığın altındayım. birazdan başka başlığın altına geçicem hiç de gocunmuyorum. biz hep buralardayız yani sıkıntı yok.(u: dimi lan diğerleri?) (u: orda mısınız amk?)

    diğer başlıkların altında görüşmek dileğiyle. bizi özleyin anacım. bayy.
App Store'dan indirin Google Play'den alın