resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 6716
    iyi ki çenesini kapatamıyor, içindeki art niyetli ve saçma sapan fikirleri ortalığa saçıyor. kendisine uzatılan her elektronik aygıta akıl ve mantık kullanma gereği duymadan yaptığı konuşmalardan gerçekten çok memnunum. bu sayede fatih terim'den aldığı destek sayesinde basın tarafından "dünyanın en iyi karakterli hocası" gibi bir algıyla lanse edilen ve taraftar olarak bizim de bu algıya kapılarak "galiba iyi adam lan" deme hatasında bulunduğumuz hamza'nın konuştukça ne kadar kötü niyetli biri olduğunu anlıyoruz. meşhur milli maç yorumunda sneijder'e attığı bok özelinde ne kadar boş bir kafaya sahip olduğunu anladığımız o gün kapıyı suratına çarpmak gerekiyormuş aslında. hata etmişiz.

    goller atılamaz, maçlar kaybedilir, şampiyonluklar kaçar, transferler elde patlar vs. bunlar üzücü ama doğal şeyler. en kötü ihtimalle hocayla yollarını ayırırsın olur gider. yeter ki arada iyi niyet olsun, akıl ve mantıkla yürüsün ilişkiler. yoksa hamza hoca'dan çok daha başarısız hocaları da olmuştur galatasaray'ın ama acaba kendisinden daha kötü niyetlisi gelmiş midir? galatasaray'ın gerçek sahibi olan taraftara aklınca şekil yapacak kadar cesur takılan ama emre çolak liselisinden bile ayar yiyecek kadar içi boş olanını gördük mü?

    hamza hocanın takımdan ayrılışı nasıl olacak tahmin edeniniz var mı? arkasından mancini gibi "iyi adamdı ama olmadı" mı diyeceğiz yoksa defolup gittiği için kıçına teneke mi bağlayacağız? bu sorunun cevabı hamza hoca her gün konuştukça daha da netleşiyor. sırf umut bulut'a övgü düzmek için anında sattığı takımı ve defalarca götünü kurtarmasına rağmen hala içten içe nefret ettiği muslera, wes, chedjou ve poldi'yi düşünün yeter. cevap belli.

    ister akhisara ister milli takımına geri dön ve kendinden olana şefkat, olmayana nefret kusmaya orada devam et. düş yakamızdan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın