resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 6711
    klasik türk tribine girmiş, tüm yaşanan başarısızlıkların kötü tesadüfler ve dış mihraklardan kaynaklandığına inanan. galatasaray taraftarı da dahil herkesin kendisine ve takımına karşı olduğunu düşünen. hiç bir işe yaramadıgı futbolla alakası olan herkesin hem fikir olduğu umut bulut gibi bir adamı sadece insanlar karşısında diye savunarak doğru yaptığını düşünen teknik direktör.
    insan olarak iyi ya da kötüdür. ya da çok dürüst ya da sahtekardır onu bilemiyorum
    hatta futboldan çok iyi anlar belki de anlamaz onu da bilemiyorum
    ama net olan geçen yıl buraktan, emreden yediği atarlardan beri bugune kadar gelen tüm hal tavır ifade ve konuşmaları, hiç bir yöneticilik ya da liderlik yetkinliğinin olmadığının bağıran kanıtlarıdır.
    şu an yapmaya çalıştığı doğu romantikliği ile hak edene değil kendine yakın olanı savunmak ve bu sayede ihtiyacı olduğunda kendisinin de aynı şekilde savunulmayı umması.
    üstelik bu klupten para kazanan ve hizmet vermesi gereken adam iken galatasarayın varlığının, gelir kaynağının direk ya da dolaylı kaynağı olan tarafatara başarı beklediği için ya da aldığı parayı haketmesi gerektiğini söylediği için hatta adil olmasını beklediği için sürekli atarlanmaya çalışan teknik direktördür.
    hala her konuda ama benim 3 kupam var diye serzenişte bulunmakta acaba ben de bu sene şirketi zarara uğratıp gidip patrona ama geçen sene en çok biz kar ettik diye atarlansam sonuç ne olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın