resim
Şenol Güneş
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:72
Uyruk:Türkiye
  • 988
    en azından kadroyu, onun adamı bunun adamı, evlad-ı manevi, ayıp olur, başıma iş açmayayım tarzı gerekçelerle kurmazdı şenol hoca.
    hamza hamzaoğlu'nun bir türlü çözemediği mesele budur. umut'u kesmemeyiyim ayıp olur, burak&selçuk kesin oynamalılar, bilal' ben getirdim oynasın, sabri bizim evladımız, emre'yi kazanalım, olcan bizim çocuk... gibi gerekçelerle kadro kurması. oyuncuları kalitesine, takıma katkısına göre değil pasaportuna bakarak değerledirmesi, bizden veya öteki diye bakması. bunlar esas problem. benfica ve rize maçlarının ikisini de bence bu yüzden kaybetti. iki maçı da rahatlıkla kazanabilirdi ama 1 yıl geçti hala atnı yanlışları yapmaya devam ediyor. sene başından beri herhalde umut direk veya sonradan oyuna girdiği 15 tane maç oynamıştır. takıma ne verdi, ne katkı yaptı?
    aynı sayıda maçı sinan gümüş oynasa ne değişirdi? en kötü umut kadar katkı verirdi ama bence oynadıkça daha fazlasını vermesi çok daha olasıydı sinan'ın. biri 20 yaşında gelecek vadediyor, ötekisi gelmiş 32-33 yaşına, oynasa da oynamasa da yılda 2 milyon € cepte, rahat. yetenekleri aşırı kısıtlı; golleri tamamen karambollere bağlı bir oyuncu.

    aynı şekilde jose, denayer de bir türlü sürekli ilk 11'de oynayamıyor. bunları anlamak gerçekten çok zor
App Store'dan indirin Google Play'den alın