resim
Şenol Güneş
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:72
Uyruk:Türkiye
  • 986
    hamza hamzaoğlu yerine tercih edilmiş olsa çok farklı bir hikaye izliyor olacağımız söylenmiş. şimdi hiç bir kötü niyet veya taşlama niyeti olmadan bir şey sormak istiyorum. nasıl bir hikaye mesela? ne yapacaktı şenol güneş? ben size söyleyeyim çok büyük ihtimalle bütün bir yazı fenerbahçe taraftarlarının dört yıdız aşağılamalarıyla geçirecektik. şenol güneş de sezon sonunda şair güzellemeleriyle yeni sezon için umut dağıtacaktı. bu adamın iyi özellikleri olabilir insan olarak eyvallah ama konu teknik direktörlükse bu adamın efsaneleştirilmesi çok anlamsız geliyor bana. beşiktaş'ın iyi futbol oynadığını falan sanıyorsanız rica ediyorum bir digitürk üyeliği yaptırın çünkü maçları net izleyince göreceksiniz bir bok oynamadıklarını. kamuoyunda hep şu algı yaratılır nedense. fatih terim'le aynı jenerasyonun hocaları ikisi de. birisi 52 diğeri 53 doğumlu. fatih terim'in kazandığı bunca başarı ısrarla siyasi ilişkilere, yok efendim mehmet ağar'a bilmem kime bağlanır durur. ama şenol güneş halk adamıdır o yüzden kaybeden olmuştur.

    yahu kimse de demiyor ki futbol o kadar zor bir oyun değil açın bakın bu adamın takımlarının o senelerde oynadığı futbolla fatih terim'in takımlarının oynadığı futbola. onca sene şenol güneş'in kazandıklarına bak. fatih terim'in kazandıklarına bak. bu adam her şey olabilir ama winner değildir. kusura bakmayın ama galatasaray'ın ruhunda winnerlık vardır. bu yüzden bu kadar uyuşuyor kimyamız fatih hoca ile. kazanmak istiyor çünkü fatih terim. yetiştirmek değil. şenol hoca iyi bir öğretmen, iyi bir yetiştirici olabilir ama altyapı liginde oynamıyoruz maalesef. şu ana kadar çalıştırdığı en büyük takım beşiktaş olan birinden bahsettiğinizi unutmayın. bakın göreceksiniz beşiktaş bu sene yine yalan olacak. maçlarını izleyen her dikkatli izleyici bunu görebilir. yanılıp yanılmadığımı tabi ki zaman gösterecek ama geçmişe şöyle bir bakınca şenol güneş başarı olarak bir mustafa denizli bile olamamıştır kulüp takımlarında. size de garip gelmiyor mu bunca sene türk futbolunun içinde olup kulüp kariyerinde bu kadar başarısız olması?

    lütfen bu konuda görüşlerinizi paylaşın. ne düşündüğünüzü bilmek, başka yerlerden bakmak isterim. tartışalım güzel güzel.
App Store'dan indirin Google Play'den alın