resim
José Rodríguez Martínez
Takım:Adana Demirspor
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:29
Boy:1.81
Uyruk:İspanya
  • 711
    bu adamı almanya'nın standart bir defansif orta saha oyuncusu ile oynatacaksın.
    yani oyuncu duracağı yeri bilecek, çalışkan ve sert olacak, topu mevkisi için gerektiği kadar kullanabilecek...
    elimizde lisanslı şekilde böyle bir oyuncu bulunmuyor. ama devre arasından sonra kevin großkreutz da aynı işi rahatlıkla yapacaktır. zira almanlar mental olarak çok iyi eğitim alıyorlar. aynı denayer'in sabri'nin 10 senede çözemediği sağ bek mevkiini yarım devrede öğrenmesi gibi...
    sağ içe emre çolak'ı, forvet arkasına da sneijder'i koydunmu elinde birbirini tamamlayan oyunculardan kurulu bir orta alan hattın oluyor. bu takımın bilal'li versiyonu bile real madrid'i 90 dakikanın belli periyodlarında perişan etmişti. o kadro; bilal'in, selçuk'un bir daha forma görememesi endişesinde midir bilinmez bir daha asla biraraya gelemedi.

    20 yaşında adamlara 4-3-3 oyuncusu, tembel gibi önyargılar yapıştırmanın saçmalık olduğunu düşünüyorum. önemli olan birbirini tamamlayan oyunculardan takım kurmak. sürekli top kaybı yapan umut ve burak'ın arkasına yasin, sneijder, jose rodriguez ve podolski'yi fm'de bile dizmezsin. böyle bir maça bakarak oyuncuya kötü demek sanıyorum sadece tüketen zombilere dönüşmüş toplumumuza özgü bir şey.

    zombi demişken... aslında bir simgedir. tüketim toplumlarını ifade eder. üreme kabiliyetini yitirmiş, sadece ve bilinçsizce tüketen insanlar. bakıyorum bakıyorum yahu türkiye bu diyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın