• 673
    kendisine cogu galatasaray taraftari gibi baskan oldugu yillarda tepki gostersemde kendisi icin hep nezih, iyi, saygili denir. ki bunu da maclarda centilmenligiyle ve agirliyigla (bkz: ali aydin) televizyonlarda falan gorduk. benim ise kendisiyle ilgili soyle bir anim var.

    2008 yilinin seker bayrami arifesinde (o ara ekim'e denk geliyordu) ailecek bodruma gidiyorduk. mola olarak da bursa veya susurluk'taki (yamulmuyorsam susurluk, varan tesislerinin yani) iskenderoglu iskendercisinde yemege karar verdik. yemekleri yerken tabi rahmetli babaannem beni durttu ve yana bak dedi. evet rahmetli ozhan canaydin ve esi hemen yanimizdaydi. ben tabi kizgindim canaydin'a. klubun eski gunlerinde olmamasinin sorumlusu kendisi oldugunu dusunurdum.(ki simdi bile yanlislari konusunda hemfikirimdir) rahmetli babaannemi tembihlemistim seslenmesin diye, canaydin'a selam vermek istemedim. o donemki ergen olarak adnan polat faniydim herkes gibi. neyse gel zaman yemeklerimiz bitince benim rahmetli babaannem kontraataga cikan oyuncu gibi hareketini yapip hic beklemedigim bir anda "ozhan bey bakin burada da koyu bir galasaray'li var" dedi. ben tabi utandim ve icten ice belli etmeden kizdim. ozhan canaydin bana bakip tebessum etti,"bravo, en buyuk galatasaray" diye de ekledi. tabi o donem baskanligi yeni birakmisti, tepki goruyordu, kimse de yanina gidip oyle ahim sahim "basgaan" triplerine girmediginden belki de gercekten sevinmisti babaannemin benim adima seslenmesine..

    neyse sozun ozu, basarisiz bir donem gecirsede adnan polat'a nazaran adamin dibidir ozhan canaydin. efendidir, saygilidir. simdi degerini daha iyi anladik rahmetli basgan. yanliz o ribery'nin parasini odeyeydin ve pires'i getirebilseydin iyi olacakti. rahmetle saygilar diliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın