resim
Ronaldo de Assís Moreira
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Sol Kanat
Yaş:44
Boy:1.82
Uyruk:Brezilya
  • 1109
    kendisini cristiano ronaldoveya lionel messiden ayıran en büyük özellik ''maç kazanabilme'' ronaldinho o zirveye çıktığı 2-3 sene de öyle bir top oynadı ki sen ne yaparsan yap, nereyi kapatırsan kapat, kaç kişi ile savunursan savun kazanmak istediği tüm maçları kazandı. o süre zarfında kazanıp kazanmamak tamamen onun elindeydi sahada tek bir faktör belirliyordu maçların şeklini o da ronaldinho'nun isteyip istememesi.

    aynı şeyler messi içinde geçerli oluyor çoğu zaman. ronaldo içinse biraz da takımının onu itmesi gerekiyor ki takım iterse ronaldo zaten gerekeni yapıyor. dolayısı ile benim gözümde tarihin en iyisi olan messi ile veya tüm zamanların en tehlikelisi olan cristiano ile ronaldinho'yu ayıran en büyük özellik bu. ha messi ve ronaldo'yu diğer tüm futbolculardan ayıran, onlar için en büyükler denilmesine sebep olan durum ise istikrar ama işte top noktaların kıyaslamasında benim izlediğim futbolcular arasında ronaldinho en iyisiydi.

    ki bu özellik tarihte bazı oyuncularda görülüyor ve onlar da zaten çok farklı konumlarda oluyor. örnek olarak sakatlıklarından önceki fenomen ronaldo uyuşturucu, kumar, alkol batağına düşmeden önceki maradona üçü tamamen tek oldukları zamanlarda gullit-rijkaard-van basten barcelona döneminde johan cruyff siz bu adamlara çok fazla müdahale edemezsiniz tamamen onların insiyatifidir maçların akıbeti.
App Store'dan indirin Google Play'den alın