resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 6618
    hala ve hala avantaci/komisyoncu olup olmadigini anlayamadigim teknik direktor.

    burak ve umut'un yerine kimseyi aldirmadi. umut'un sozlesmesi yenilendiginde gerektigi kadar tepki almiyor su an. fakat o sozlesme yeniletici maddelerin gerceklesmesindeki en buyuk pay umut'u her mac oynatan bu adamin. ayni zamanda milli takimdan hocasi fatih terim'i de cok mutlu ediyor bu hareketiyle cunku a milli takimin forvetlerini duzenli olarak formda tutuyor. mesela bu hafta milli mac var ikisini birden surdu sahaya iyice belli etti bu form grafigi olayini.

    yani sabri'yi oynatmak icin herseyi yapiyor. adam sabri'yi oynatmak icin benfica karsisinda sol acik olarak kullandi. amac ne? sabri de belli bir mac sayisindan sonra sozlesme yenileyecek ve bu herif komisyon alacak. o yuzden her mac oynamasi lazim. hatta abartiyorum. normalde bu isi daha belli etmeden yapacakti ama takimdan gonderilecegini anladi ve isi siki tutuyor. ondan sonra gelen hoca belki hic oynatmaz dusuncesiyle sabri her mac kadroda.

    bazen bu yukardaki dusuncelere kapiliyorum. sonra bu adamin surati geliyor gozumun onune diyorum ki bu adam bunlari dusunecek kadar zeki degil, yapabilecek kadar becerikli degil. iste bu hissi yasadigim an bu saydiklarim birer komplo teorisi olarak geliyor gozume. surekli beni ikileme dusuruyo bu adam sifatindaki o ifade yuzunden.

    ben anlamiyorum bu adami en basinda kim bize onerdi? kim gitti konustu? niye geldi? kime hizmet ediyor? acaba gercekten kendisi mi? birini mi taklit ediyor? kafamda hala onlarca soru isareti bu adam. cunku cok orta(denge). bu adamin karakterini analiz edebilecegimiz hic bir falsosu yok. sogukkanli bir serikatil gibi. hic mimik vermiyor, ipucu birakmiyor. herhalde dizi sezon finali yapana kadar anlayamacagim. cok ilginc.
App Store'dan indirin Google Play'den alın