resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:53
Uyruk:Türkiye
  • 6617
    kendisinden hala umutluyum, daha da umutluydum ancak son iki mactaki performansiyla gercekten cok sasirtti. benfica bir yana, ozellikle caykur rizespor maci tamamen teknik direktorluk hatalariyla kaybedilmis bir mac olarak goze carpti malesef. sezona kotu basladiktan sonra isleri duzeltirken sirtini yasladigi kadroya geri donup surekli deneysellige gitmekten vazgecmesi yararina olacak gibi. misal, galatasaray'in sag beki ocak'a kadar denayer. misal, umut-burak ikilisiyle olmaz, 4-4-2 varyasyonlariyla olmaz. sneijder'i bu kadar geriye atarak olmaz.

    umarim yakin zamanda toparlar, zira toparladigi sezonu iki maglubiyetle yine sallantiya soktu, ve bunu cogunlukla kendi hatalariyla yapti. 15 macin sonunda gol yenmeyen mac sayisi 3. ligde liderin 5 puan gerisindeyiz, 2015 sonuna kadar besiktas, kasimpasa, bursaspor, akhisar gibi cok ciddi maclar var.. sampiyonlar liginde iyi kuraya ragmen ilk 2 imkansiza yakin. hamzaoglu'nun kendisini ve takimi ocak'a kadar limana minimum hasarla yaklastirmasi gerekli. bunun icin de daha az risk almasi lazim- daha oturmus bir savunma anlayisi, isler dogru giderken kadroyu bozmamak hocanin oncelikleri olmali.

    en kotu ihtimalle, sampiyon olsun olmasin, sonunda kalsin ya da gitsin, sezonu tamamlayabilecek performansi gostermesini istiyorum. 13/14'te terim-mancini, 14/15'te prandelli-hamzaoglu, simdi de 15/16'da hamzaoglu-bilmemkim olmasin, bu bir kultur haline gelmesin. fenerbahce bile bunu basarabiliyorsa, galatasaray icin zor bir hedef degil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın