resim
Umut Bulut
Takım:Sarıyer
Mevki:Santrfor
Yaş:41
Boy:1.84
Uyruk:Türkiye
  • 3235
    https://twitter.com/...s/664062538682904576

    opsiyon detayının bu olduğu söyleniyor. doğruysa 30'una dayamış bir oyuncunun sadece son sezonundaki performansına değil de önceki sezonlardaki performansına göre opsiyon koymak enayiliktir. kulüpten yapılan açıklamaya göre sözleşme otomatik uzamış. yani bu opsiyon sağlandığı için kulübün eli kolu bağlı durumda. umut benim sözleşmemi uzatın dediği an uzatmak zorundasın. aksi takdirde o +1 yıl için hakettiği ücreti ödeyip sözleşmeyi fesh edeceksin.

    burada şu anki yönetimi ve hocayı eleştireceğimiz nokta; 3. bir santrafor almayıp bizi umut'a mahkum ederek o opsiyonun kullanılmasına ortam hazırlamalarıdır. ha opsiyon olmasa bile hocanın uzatmak isteyeceğini düşünüyordum zaten ama otomatik uzamasınının sebebi olarak sadece şu anki yönetim ve hoca suçluymuş gibi bir algı oluşturmak yanlış.

    bu entryden hocayı, yönetimi, umut'u savunduğumu veya aysal düşmanı olduğumu ilan edecek arkadaşlar için peşinen söyleyim; galatasaray'a zarar veren kim varsa onun amk.

    edit: aslan nihatın çalımları uyardı. verdiğim linkte opsiyon bu sezonu kapsamıyormuş. geçtiğimiz 2 sezonda opsiyon zaten sağlanmış.
App Store'dan indirin Google Play'den alın