resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:53
Uyruk:Türkiye
  • 6588
    gittiğinde yerine şu adam gelsin diyemeyeceğimden gitsin demiyorum ama deyim yerindeyse uslanana kadar sözlerle yumruk yemesi taraftarı olduğum teknik direktör.yapacak olduğu şeyler çok basit.sıralıyorum.
    1.konuşmayacaksın hamza.sen konuştukça dipleri daha da görenlerdensin konuşma.çok basit ya sus işte.
    2.senin evlatların takıma zarar veriyor hamza.oyunculara sert ol bizimkiler yumuşadıkça tepene çıkarlar.bir eğitimci olarak söylüyorum,sadece sınav öncesinde(maç öncesinde) gaz ver sonraysa mesafeyi hep koru.
    3.sabri diye bir adam var.kes onu hamza.olmuyor.olcanın kanatından yemiş gibi görülen gollerin yüzde 80i sabrinin kanatından geliyor.yaptığı 10 ortanın biri asist oluyor diye bir adam ahada tutulmaz.hele eli belinde sanki halısahadaymış gibi olan adamdan hayatta hayır gelmez.taraftar gözüyle bak mesela.kendini sevdirmek için arenadaki maçlarda atlayıp zıplayan bir adam ne kadar kişilik sahibi olabilir.hakan baltayı hiç o halde gördün mü? veya hakan baltayı hiç ben galatasarayın evladıyım diye duygu sömürüsü yaptığını gördün mü?
    4.umut var birde.tut bi kamera maçta sadece umutu çeksin.stada gelen görüyor.ama aslında sende benim gibi izliyorsun maçı nasıl göremiyorsun anlamıyorum.bütün takım anlamış,umuta pas atmıyor.sadece işten yırtmaya çalışan sabri taçlarda atıyor ve jose daha tanımadığı için atıyor.başka kimse atmıyor niye biliyor musun hamza? umuta atmak rakip takıma pas vermektir,gol olabilme ihtimali olan her atak gibi o ihtimali sıfırlamaktır,rakibin yerine kendi takımını frenlemektir,ne yaptığını anlayamayı çıldırmaktır.sözlüğün çoğunun sevmediği fatih hocan bile oynatmamak için hayati maça 4-6-0 çıktı sen düşün,onu bari örnek al.oynatma artık.adam kırmızı kart görünce normal taraftar üzülür biz seviniyoruz sen düşün halimizi.yapma artık yeter.
    5.sneijder gibi adamı orta sahanın göbeğinde oynatma,hele ki yanında sert bir orta saha yoksa sakın sakın.şimdi hamza düşün senin kalbin midende,ne.olur o zaman beynine kan daha geç gider,akciğerlerin işlevini hızlı yapamaz kirli kan daha geç çıkar vücuttan.aynı mantık.sneijder bu takımın kalbi.sen kalbin yerini bozma en iyisi olur mu?
    6.semih artık eskisi gibi değil.eskiden de dengesi iyi değildi ama şimdi daha vahim.seni kovdurması mı lazım illaki.çok zorda kalmadıkça macera arama.
    7.chedjou senin takımının çoğundan çok daha iyi bir tekniğe sahip hamza.çok kapanmak istiyorsan orta sahada jose yerine düşün bence.
    bu 7 maddenin ilk beşini yapsan bile her yerde başarı var hamza inan bana.hadi sağlıcakla kal.
App Store'dan indirin Google Play'den alın