resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 6570
    (bkz: #1844661)

    adetim değil ama böyle zihniyetlere belki bir iki kelam öğretebilme adına yazıyorum. böyle bir düşünceyi yüzlerce insanla paylaşabilmek için epey sıkıntılı olmanız gerekiyor. ne yazık ki epey sıkıntılıyız, öyle görünüyor. jose'nin yerine bilal oyuna girseydi aynı vatandaş büyük ihtimalle ''neden jose'yi düşünmüyor'' diye hocaya sallayacaktı.

    güzel kardeşlerim biraz ayıp etmiyor musunuz?

    hoca iyidir, kötüdür, yeterlidir, yetersizdir, elindeki malzemeden bir kadro çıkardı. o kadronun omurgasını oluşturan iki adam 23 dakika içinde geçirdikleri sakatlıklar yüzüden oyun dışında kaldı. bu ''hamza'' o kadar şanslı bir adam ki; hakan balta ve selçuk inan gibi en formda oyuncularından ikisini geçirdikleri sakatlıklar sebebiyle kenara almak zorunda kalıyor. bu ''hamza'' o kadar şanslı ki, hakan balta'nın yerine oyuna aldığı adam da sakatlanıyor.

    umut bulut'a çıkan ilk sarı kartın olduğu pozisyonda faul bile yok. oradan gol yiyoruz, sonrasında zaten takım yorgunken bir de 10 kişi kalıyoruz. sosyal medya üstünden memleketi yönettiklerini düşünen bazı zekasızlar umut atıldığında mutlu oluyor. merak ediyorum; aynı insanlar acaba kaybettiğimizde kına yakıyorlar mı?

    taraftarlığı, hele ki galatasaray taraftarlığını gün geçtikçe ucuzlaştırıyoruz. fenerbahçelileşiyoruz. farkında değiliz.

    yahu adam 3 tane kupa kazanmış. eminim ki birçoğunuza göre o başarılarda hocanın en küçük bir payı dahi yok. şu düşüncelerden artık yavaş yavaş sıyrılın. bu sebepsiz nefretten arının. bu adam galatasaray'a futbolcu olarak da, teknik direktör olarak da hizmet etmiş son derece düzgün ve kaliteli bir insan. galatasaraylı. her şeyin önüne bunu koyabilirim. size kalsa siz teşvikçileri de bu takımın başında görmek istersiniz. çünkü nefretten besleniyorsunuz, nefretiniz tüm duygularınızın önüne geçmiş. kulübün içinde bulunduğu zor durumun ve durumdan ötürü yapılamayanların faturasını hocaya kesecek kadar da gerçeklerden uzaksınız. ünal aysal iyiydi, güzeldi. doğrudur. ancak kulüp onun ve yönetiminin anlamsız harcamaları yüzünden bugün bu zorlu süreci yaşıyor. ya bu süreçte başkanı ve yönetimine kalkan olacak kadar ''adam'' olan hamza hoca'yı destekleyeceğiz, en umutsuz sezon başlangıcına rağmen bize üç kupa getiren adamın arkasında duracağız ya da bir değerimizi kaybedeceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın