resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 6541
    hocam bazı sorularım var sana.

    umut ile burak arasında tercih yaparken "burak varken defansa gelmiyo umut geliyo" diyorsun ya. ona eyvallah diyoruz. ama ikisini birden oynatıp takımı forvetsiz bırakmak ne mantıkdır? madem defansa yardım lazım onu neden umuttan bekliyorsun? en kötü bir orta saha da alsan daha mantıklı olmaz mı? bizi resmen 10 kişi bıraktın bu maçta!!

    ikinci olarak selçuk sence ne? yani oyun kurucu mu? evet dediğini duyar gibiyim. hatta hem oyun kuruyor hemde geri yardım ediyor. e peki hocam sen bu adam sakatlanınca neden oyun kurmayı ikinci hatta üçüncü plana atan joseyi alıyorsun oyuna? sneijder ne alde kalacak düşünmedin mi? defansa kim gelecek düşünemdin mi? sence selçuğun yededği jose mi olmalı yoksa bilal ya da yekta mı?

    üçüncü olrak yasinin bu rezalet oyununa o kadar dakika nasıl katlandın? hadi diyeceksin ki e sakatlıklar vardı . bak iyi ki değişikliği kullanmamısım semih de sakatlandı. ama eğer sen yasini çıkarıp yerine bi orta saha alsan o kadar atak yer miycdik? yemessek semih sakatlanır mıydı?

    daha aslında çok soru var da hocam neyse boşver.
App Store'dan indirin Google Play'den alın