• 222
    maçın bana göre özetini oyuncular üzerinden ksıaca değerlendireyim

    muslera: her zamanki gibi üzerinde düşeni yaptı ve yine en çok o üzüldü.
    chedjou: bu adamın asla gerçek yerinin defans olmadığını hepimiz biliyoruz ama şu anda takımdaki tüm defansçıları donunda sallar.
    hakan: işini yapmaya çalışan ama aslında kendisinden çok şey beklenen adam. çok seviyorum ama adamdan bir istikrar abidesi bekliyorsunuz. zor. elinden geleni yapmaya çalıştı. ama ağır.
    semih: bundan 2 sene önce semih böyle olacak deseler inanmazdım. muhteşem bir form düşüşü var. artık sadece iyi bir yedek.
    sabri: acaba hamza hoca "sen 11 desin" dediğinde kendisi de bizim kadar şaşırmış mıdır? yok ya hiç yorum yapmayayım en iyisi.
    denayer: yorumsuz.
    jose: hocanın yanlış tercihinin üzerinde kendisinin de yanlış tercihlşeri binince iyilce afalladı bu maçta. kumaşını ne denli kalite olduğunu hepimiz biliyoruz. ama bu maçta onun yerine bilal girmeliydi.
    selçuk: her ne kadar eski selçuk değilse de şu takımda onun yoklugunda oyun kurmak ne kadar zor gördük. he gerçi yine hamza hoca mantıklı bir hamleyle onun yerine oyun kurucu alsaydı işler buraya varmazdı.
    yasin: tam anlamıyla rezalet!!! ben bu kadar kendini yontan adam görmedim. bu arkadaşı geçen yazz nasıl pohpohladılarsa "artık ben oldum orta açıp pas yapsam yeter" kafasında resmen. ben td olsam ilk yarı boyunca bır daha 11 e almam.
    burak: varlıgı zarar yoklugu zehir. böyle bir adam yok ya. olmayınca keske diyorsun olunca küfür ediyorsun. bildiğin kötü alışkanlık gibi birşey.
    umut: burak kötü alışkanlıksa bu bildiğin tümör. ulan adamın sadece kafa topuna çıkışından anlarsın ofsayt oldugunu. tam anlamıyla bir "kazık".
    poldi: forvet olmasına ragmen kanat oynuyor. defansa gelip pres yapıyor gidip bir de gol atıyor. ama takım bok oldugu için hep gölgede kalıyor.onun yeri forvet!.
    olcan: performansı parmak ısırtıyor. bu gidişle carole dönünce yasini sağ açıktan keser. çok da iyi eder. devam koçum.
    sneijder: artık oyun kuruculuğun büyük kısmını selçuk a bıraktıgı için o çıkınca bildiğin koptu oyundan. ama yine de geri döndü. ve fakat josenin dağınık oyunu onu çok kötü etkiledi. orta sahada yalnız kaldı.

    ve en nihayetinde hamza hoca: neyse onun ki biraz uzun kendib başlığına yazayım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın