resim
José Rodríguez Martínez
Takım:-
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:29
Boy:1.80
Uyruk:İspanya
  • 680
    beyzadem ne ara anladın bu adamın olmayacağını? medyum musunuz oğlum siz? vallahi ağlayacağım sinirden. ya bir insan bu kadar eleştirmiş olmuş olmak için eleştirir mi ya?

    bunları yazan adamlar da her derbi öncesi qral'dan gol bekleyen, selçuk'tan küllerinden doğmasını bekleyen adamlar. bu adamlar 20 maçta 3-4 gol atmış futbol katili umut'u ısrarla oynatan hamza'yı savunan adamlar. vallahi sözlük çok bozdu ve bünyeye zarar vermeye başladı bende. ülkeyi sizin kafaya kaptırdık ama böyle mecralarda biraz çoğunluktaydık, yavaş yavaş öğreniyonuz teknolojiyi de buraları da boş beleş fikirlerinizle dolduruyorsunuz.

    "pas vermekten başka bir şey bilir misin?" diye sormuş bi de. ne yapacaktı lan ne yapacaktı parende mi atacaktı sahada? selçuk'u geri pas yan paslarıyla maestro ilan etmediniz mi? selçuk her maç 50şer metre driplingler atıyor da ben mi görmüyorum? uzaktan kaç gol atmış maç içinde frikikler dışında? ya biraz utanın, biraz düşünün şuraya yazmadan önce. siz düşünemiyorsanız da bir bilene okutun yazmdan önce!

    edit: anlatım bozukluğu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın