• 216
    pozisyone bile giremeden 3 gol attığımıza sevinmemiz gereken maç. bu maçın hakkı 4-0 dı çok fazla laga luga yapmaya gerek yok. rize'nin goller dışında 2-3 pozisyonu daha var bizim attığımız goller bile pozisyon değil. 2si ceza sahası dışından 1i karambolden. şu takım en son ne zaman organize bir atak yaparak gol attı hatırlamıyorum bile. bok gibi top oynadık yine. maça da orta sahasız başlayan hamza'yı kutluyorum.

    burak-umut, yasin-podolski 4lüsü rezaletti aklım almıyor galatasaray'ın en ilerideki 4 futbolcusunun tamamının bu kadar kötü oynamasını. şino ve jose'yi değerlendirmek istemiyorum biri mevkisi dışında oynadı diğeri de 1aydır oynamıyorken ısınmadan maça girdi ve ön liberosuz takımın tek merkez orta sahası olmaya çalıştı. viera'yı koysan o bile bir yere kadar dayanabilir. sabri zaten 10 senedir rezalet. olcan da takımın en iyisiydi. olcan iyiydi değil takımın en iyisiydi şino'yla beraber.

    bu takım antremanlarda ne yapıyor çok merak ediyorum. organize atak yok, kondisyon zaten yok, futbolcular adele sakatlığı yaşıyor. sürekli duran toplardan karambol yaratma çalışması yapıyoruz sanırım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın