• 214
    ya bu kadar komik takım mı olur...

    bu kafayla olmaz arkadaşım, evlatçılık ile ırkçılık ile bu iş olmaz. sen galatasaraysın, bu büyüklükte bir takım böyle yönetilemez, düşünülmesi bile ayıp. adam hayata geçiriyor resmen.

    bütün dünya global olmaya önem veriyor, medeniyet ırkçılığı yok etmeye çalışıyor. bizim sivri zekalılar bir milli tutturmuşlar gidiyorlar. futbol profesyonel bir iş ise, profesyonel oyuncular tarafından oynanır. bunun ırkı, millisi, cartı, curtu olmaz.

    milliyet kavramı öleli çok oldu, içi boş ve doldurulmaya hazır kitleler için kullanılan bir araç haline geldi. bu zihniyetle gerçekten büyük problemlerim var.

    bu arada milli takım denen olgu farklı bir şey benim için, basit bir milliyetçilik hadisesi değil. gerçi son zamanlarda o konuda da çok falso oldu ama...

    neyse maça dönecek olursak,
    illa çift forvet oynayacaksan podolski burak ikilisini yap. umut nedir ya, safi zarar adam.

    semihi alacağına denayer'i al. hatta baştan denayer'i al. hakan'ı dinlendir. veya chedjou'yu dinlendir hakan denayer oynat.

    hadi hiç birini yapmadın, sabri'yi oynatma bari denayer'i oynat. adamı zorunluluktan sokup sonra onun hatası varmış gibi davranmaz umarım.

    çift forvet koyana kadar orta sahayı güçlendir. jose selçuk'u koy.

    neye güvenerek böyle bir kadro çıkardı anlamak güç. madem selçuk sakatlandı değişiklik yapmak zorundasın 4-2-3-1'e dön be adam.

    en üzüldüğüm de sneijder'in gol attığı maçları kaybetmeme istatisiğinin bozulması oldu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın